вряд ли доживемСпишемось у старості, якшо доживем до цього
вряд ли доживемСпишемось у старості, якшо доживем до цього
Бажано шоб Лаба не впала, та і пожити хочеться подовше)))вряд ли доживем
ахахха, та да, она можетБажано шоб Лаба не впала
Ну якшо парафіяни наші з церков помоляться трішки активніше - думаю пронесеахахха, та да, она может
бородатый педрон дмитрук обращается к господуНу якшо парафіяни наші з церков помоляться трішки активніше - думаю пронесе
![]()
Прямо з Риму чи вже може з Ватикану, чи де ця гніда ужебородатый педрон дмитрук обращается к господу
дай бог скоро в аду будетПрямо з Риму чи вже може з Ватикану, чи де ця гніда уже![]()
Дай Бог шоб Бог йому не допоміг, і взагалі ніхто і ніщо, і в його анусі опинилась бутилка 10 літрова.дай бог скоро в аду будет
та то для него классика, хотя бы 20 уже)і в його анусі опинилась бутилка 10 літрова
Торпеду конкретну, безжалістно, ну а хулі ні)та то для него классика, хотя бы 20 уже)
Ой блять курю траву сибірь не приїхала(
Ще в дорозі? Чи не відправили?Ой блять курю траву сибірь не приїхала(
Хз((Ще в дорозі? Чи не відправили?
Я це хз?
если писать по косарю в день, то можно достичь этой отметки через 3месяцаСпишемось у старості, якшо доживем до цього
А косарь в день хтось вивезе тут писати?))если писать по косарю в день, то можно достичь этой отметки через 3месяца
без мата пожалуйста, тут детиТорпеду конкретну, безжалістно, ну а хулі ні)
без мата пожалуйста, тут дети
мы вчетвером и больше как-то писали в соседней флудильнеА косарь в день хтось вивезе тут писати?))
под столиком)
Я не помітив Нуклеона, вибачте, він десь тут?
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.