qwecursedead
Гуру
Опа молодець то лучше чим меф для мене))Мдма обрав
Опа молодець то лучше чим меф для мене))Мдма обрав
"Будем посмотреть" як то кажуть..ясно, надеюсь, не бензофураны, как было весь прлшлый годи начало этого
Нормально бро шено десь годину з каріною гуляли)"Будем посмотреть" як то кажуть..
Як ти сама взагалі? Як день проходить сьогодні у тебе?
пошла за дыней, купила две разные, одна - "Пиель де Сапо", оказалась никакая, вторую ещё не разрезала, охладить охота. Ну и мини-арбуз купила, такой милый малюсик, что не смогла удержаться"Будем посмотреть" як то кажуть..
Як ти сама взагалі? Як день проходить сьогодні у тебе?
Оооо обожаю диню )))пошла за дыней, купила две разные, одна - "Пиель де Сапо", оказалась никакая, вторую ещё не разрезала, охладить охота. Ну и мини-арбуз купила, такой милый малюсик, что не смогла удержаться
Під 2С-В?Нормально бро шено десь годину з каріною гуляли)
Ше не прийшла(Під 2С-В?
Не думав що ти "вона"Нормально бро шено десь годину з каріною гуляли)
Динька - це супер смакЯ недавно купував також, солоденька попалась.пошла за дыней, купила две разные, одна - "Пиель де Сапо", оказалась никакая, вторую ещё не разрезала, охладить охота. Ну и мини-арбуз купила, такой милый малюсик, что не смогла удержаться
Ооо чотинько тоже диньку хочу (я не вона я бетмен)Не думав що ти "вона"
Я ж не у тебе запитував))
Хоча враховуючи шо у тебе є стрінги жіночі, хз хз...
Динька - це супер смакЯ недавно купував також, солоденька попалась.
Але я її під холодним душом охолоджував, на жарі дуже гаряча була)))
Потому что - ти бетмеееенОоо чотинько тоже диньку хочу (я не вона я бетмен)
Ну типо того)Потому что - ти бетмеееен
Человек, летучая миш
NukleonКто убил Кэннэди?
я тоже, арбузы не ела с 6ти лет, но в этом году чуть пробую, пока не очень вставляетОооо обожаю диню )))
Є. Sc.Не пон а в мене зараз банер є чи нє?
Ааа фух просто мині не видимий вінЄ. Sc.
А я просто кавун не люблю а динька сладенькая вкусненькая прям мммммя тоже, арбузы не ела с 6ти лет, но в этом году чуть пробую, пока не очень вставляет
ну арбуз он как вода с сахаром и запах так себе,у него консистенция мне не нраАаа фух просто мині не видимий він
Повідомлення об'єднано автоматично:
А я просто кавун не люблю а динька сладенькая вкусненькая прям ммммм
Да и он пизда руки мочит но жвачки с арбузом (мне их карина купляет у меня нет стоко денег ) они ахуенние)ну арбуз он как вода с сахаром и запах так себе,у него консистенция мне не нра
Нукле Он, Нукле тыNukleon
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.