Должны!та французы уделают этих бельгийских нигеров
Должны!та французы уделают этих бельгийских нигеров
Мбаппе заб'є пенальті - і це будуть всі голи ахахха, ось таке можливо) =Должны!
Там і без нього гарна команда))Мбаппе заб'є пенальті - і це будуть всі голи ахахха, ось таке можливо) =
Давайте по факту, Бельгія зіграла хуйню з нашими. Якшо так буде і сьогодні - їм песдаТам і без нього гарна команда))
Я думаю буде 2-0, або 2-1
Бельгия с нашими особо не напрягалась.Давайте по факту, Бельгія зіграла хуйню з нашими. Якшо так і буде сьогодні - їм песда
Такі да, але вони піздєц переоцінені, як окремі гравці.Бельгия с нашими особо не напрягалась.
Им нужно уже омолаживать состав.Такі да, але вони піздєц переоцінені, як окремі гравці.
По факту - Де Брюйне топ, ну Доку ще ладно, і Онана.
Тросар переоцінений, він не рішає ніхуя, Лукаку на спаді.
Формула 1 зараз кажуть цікавая б зараз снукер дивився, такий настрій розвалочний)
о, зараз з магазинку повернусь - гляну шотамФормула 1 зараз кажуть цікава
Щось в цьому році нема тяги до формули.Формула 1 зараз кажуть цікава
Дивись, вчора гонка булао, зараз з магазинку повернусь - гляну шотам
Я коли малим був обожнював, але це були топ часи ФормулиЩось в цьому році нема тяги до формули.
Я люблю Спидвей, смотрю гонки. А в живую это вообще бомба, словами не передать.Дивись, вчора гонка була
Оу, ну це на любителя - але по своєму розйобний видЯ люблю Спидвей, смотрю гонки. А в живую это вообще бомба, словами не передать.
как мне тут писали, им было похуй, так как из группы выходили независимо от исхода матча, они не напрягались, чтоб не тратить силыІ я так вважаю
От Португалія хз, повинна наче ізі проходити, але шось із Грузією не ахті було)
я с детства с папо смотрю Формулу 1, сейчас приезжаю к нему, с рыбкой, снеками и пивом- квасом и смотрим )))Оу, ну це на любителя - але по своєму розйобний вид
Я з Рівного, у нас цей спорт номер 1.Оу, ну це на любителя - але по своєму розйобний вид
я нароидвся в місті, в одному з, де мпідвей проводять)Я люблю Спидвей, смотрю гонки. А в живую это вообще бомба, словами не передать.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.