andrik1488
Гуру
Кожне слово підтримую на всі 126%осознанно я её 1 раз нюхала и 1раз курила, дерьмо ебаное для мрачных и конченных людей
Кожне слово підтримую на всі 126%осознанно я её 1 раз нюхала и 1раз курила, дерьмо ебаное для мрачных и конченных людей
Давайте на 3 2 1так зовите или хором звать будем?
Я не могу кричать, у меня горло болит) кричите сами, я его позвала языком жестов, взглядом соблазню если чтоДавайте на 3 2 1
Ну шо, крічім?))
"Язиком покликала"Я не могу кричать, у меня горло болит) кричите сами, я его позвала языком жестов, взглядом соблазню если что
эти ваши бабские штучки, дамочка))))Я не могу кричать, у меня горло болит) кричите сами, я его позвала языком жестов, взглядом соблазню если что
Та шо, нас тут двоє крічащих, ти да я да ми с тобойэти ваши бабские штучки, дамочка))))
умеем, знаем, давненько не практиковали"Язиком покликала"
пока он к нам заглянет, мы ещё 500 напишемТа шо, нас тут двоє крічащих, ти да я да ми с тобой
Здаєш позиції?умеем, знаем, давненько не практиковали
ну не 500, но 50 точнопока он к нам заглянет, мы ещё 500 напишем
тут как с велосипедом, один раз научился - всегда умеешь. ну а сосать это вообще рефлексЗдаєш позиції?
Не військові
А в плані практики язика
Ну ми старт дали, але це так здається.пока он к нам заглянет, мы ещё 500 напишем
а у меня свет отключили опять, потому я снова пойду домашними делами заниматься и по воду с продуктами в магазин...Ну ми старт дали, але це так здається.
Іноді затишшя буває. Я взагалі залітаю підтримати розмову, прогнати тягу по хавчику
А у мене щось АХУЙ трохи. За цілий день ще ніразу не вимкнули! А вже мало бути 4 години можливого і 2 години 100% вимкнення.а у меня свет отключили опять, потому я снова пойду домашними делами заниматься и по воду с продуктами в магазин...
ещё не вечер. у Парадиз только включили, теперь точно к нам не поедет))))А у мене щось АХУЙ трохи. За цілий день ще ніразу не вимкнули! А вже мало бути 4 години можливого і 2 години 100% вимкнення.
Знаю що ще не вечір, мені вже далі якось пофігу, я скористався вже ситуацією, наготував їжі, прибрався, далі хай вимикають.ещё не вечер. у Парадиз только включили, теперь точно к нам не поедет))))
Залітай сюди при нагоді, час вбити, павуків жарених обговоритиа у меня свет отключили опять, потому я снова пойду домашними делами заниматься и по воду с продуктами в магазин...
как обычно, мне дали, у тебя забралиа у меня свет отключили опять, потому я снова пойду домашними делами заниматься и по воду с продуктами в магазин...
А у вас по черзі забирають, да? А у мене є цілий день, мабуть мені йде зайва електроенергія. Дякуюкак обычно, мне дали, у тебя забрали
у меня газовая варочная поверхность, но я вот уже запекла в духовке кабачки под сыром с мяском и соусом. И поубирала, пылик был заряжен))))Знаю що ще не вечір, мені вже далі якось пофігу, я скористався вже ситуацією, наготував їжі, прибрався, далі хай вимикають.
Як Ляшко казав : мені пахую, я не боюся
ну да, все для тебе, друже)))А у вас по черзі забирають, да? А у мене є цілий день, мабуть мені йде зайва електроенергія. Дякую
Смачно повинно бути, цього тобі і бажаю, смачногоу меня газовая варочная поверхность, но я вот уже запекла в духовке кабачки под сыром с мяском и соусом. И поубирала, пылик был заряжен))))
Спасииибіну да, все для тебе, друже)))
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.