Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
Братику, от з осені минулого року понеслась маса взагалі супер. Але я реально багато їм.
Ніяк не вдавалось блок в +85кг пробити.
А вже 96 важу, на мій ріст це збс)
Братику, от з осені минулого року понеслась маса взагалі супер. Але я реально багато їм.
Ніяк не вдавалось блок в +85кг пробити.
А вже 96 важу, на мій ріст це збс)
Поки ні. Ганяю вагу іноді, скидаю/набираю. Знаю, що якщо займатимусь активно - можу зробити з тіла "машину".
Зараз у планах почати з лайтових нагрузок, віджимання + банки качати.
До речі, складаю нарешті список з таких баночок. Дякую, зберіг собі.
А то на початках юзанини - брав пару пластин мінералів та вітамінних комплексів, не дешевих, хороших.
А потім жалів грошей, юзати став більше, і відповідно жалітись на свій стан більше..
До речі, складаю нарешті список з таких баночок. Дякую, зберіг собі.
А то на початках юзанини - брав пару пластин мінералів та вітамінних комплексів, не дешевих, хороших.
А потім жалів грошей, юзати став більше, і відповідно жалітись на свій стан більше..
только если голодать и нервничать
я когда соль курил и у меня шизило, тогда похудел очень сильно.
амфетамин я пил по полке три раза в день и был с лишним весом.
сейчас я время от времени употребляю и только амфетаминового ряда вещества и набираю вес, когда ем и нет физических нагрузок
только если голодать и нервничать
я когда соль курил и у меня шизило, тогда похудел очень сильно.
амфетамин я пил по полке три раза в день и был с лишним весом.
сейчас я время от времени употребляю и только амфетаминового ряда вещества и набираю вес, когда ем и нет физических нагрузок