whosbefore\5+
Посвященный
не найгірше, що могло в житті трапитись)Крім суботи та неділі?) Цікавий графік получається
не найгірше, що могло в житті трапитись)Крім суботи та неділі?) Цікавий графік получається
І я так кажу.не найгірше, що могло в житті трапитись)
любая работа лучше, чем служба в ЗСУ простым смертным, только понимают это лишь люди в здравом умеІ я так кажу.
У мене графік подобовий, коли всі кажуть шо це хуйня, я ржу як кінь. Хулі ви мені розказуєте? Самі блять знають до кінця життя свій розклад їбаний з 8 до 8. Кожен день одне й те саме.
У мене хоч відрізняється один день від іншого, однотипності ЗНАЧНО МЕНШЕ.
Салат також треба, броЖара пздц. Але коли це зупиняло? Пофігу, варю макарошкі, зажарочка уже готова, буде пір на весь мір. Де весь мір - це я один одиношенька
я бы предпочла мясное и салат, без макарон, у меня первая группа крови, у него возможно вторая и ему и без мяса заебись, макароны с хлебом кушатьСалат також треба, бро
І мʼясне щось)
Зажарка з філе курячого.Салат також треба, бро
І мʼясне щось)
я могу чисто мясное кушатьЗажарка з філе курячого.
Салат уже готується, без цього я взагалі ну ніяк))
Я с салатом мясное люблю)я могу чисто мясное кушать
У мене 1-, не 2 група)я могу чисто мясное кушать
А я беру вєлік і пиздяру ноги качатиЖара пздц. Але коли це зупиняло? Пофігу, варю макарошкі, зажарочка уже готова, буде пір на весь мір. Де весь мір - це я один одиношенька
Де їздиш? По лісопарках, чи так по місту чисто?А я беру вєлік і пиздяру ноги качати
Я люблю мясные салаты)))но основа рациона - животные белкиЯ с салатом мясное люблю)
без мяса наедаешься или нет? по идее, не долженУ мене 1-, не 2 група)
Не наїдаюсь))Я люблю мясные салаты)))но основа рациона - животные белки
без мяса наедаешься или нет? по идее, не должен
по місту, а там куда заїдуДе їздиш? По лісопарках, чи так по місту чисто?
Велік спортивний? Щось з дорощого, чи більш простий маєш?по місту, а там куда заїду
в ліс по рідких випадках, більше зараз рівна дорога подобається)
значит всё же питание по группе крови имеет место быть)) первая группа - охотники)Не наїдаюсь))
Можливо таки і грає роль, я незнаю, ти повинна також такий момент розуміти (бо маєш великий досвід спідів) - після років марафонів ніяк апетит не втихомирюється, у мене так поки...значит всё же питание по группе крови имеет место быть)) первая группа - охотники)
І масу набираєш?Можливо таки і грає роль, я незнаю, ти повинна також такий момент розуміти (бо маєш великий досвід спідів) - після років марафонів ніяк апетит не втихомирюється, у мене так поки...
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.