andrik1488
Гуру
Тут кокс на приз не даєтьсякокаин бери - хоть елитного наркотика нюханешь )
Тут кокс на приз не даєтьсякокаин бери - хоть елитного наркотика нюханешь )
я про Марло - я орех выбрал )Тут кокс на приз не дається
Ну там я ще думаю, може кет чи орех, все рівно ще чекаю відновленняя про Марло - я орех выбрал )
Орех мабуть кращеНу там я ще думаю, може кет чи орех, все рівно ще чекаю відновлення
Жалієш кет мені?))Орех мабуть краще
А ти ще кет не пробував ?Жалієш кет мені?))
Да краще вже мдмаили мефа разбробовать
ну можна ймаам бля я думаюДа краще вже мдма
Та ж давно уже, хочеться розпробувати адекватно на свіжу головуА ти ще кет не пробував ?
Ну у Візи меф єбєйший. Але і мдма піздатийили мефа разбробовать
та мдма знаю шо чоткий в їхТа ж давно уже, хочеться розпробувати адекватно на свіжу голову
Ну у Візи меф єбєйший. Але і мдма піздатий
Хочеться всього і одразу?)та мдма знаю шо чоткий в їх
То і бери його, навіщо той мефта мдма знаю шо чоткий в їх
да хочеця і амфа і мадам і кета)Хочеться всього і одразу?)
мефедрон ? та самая слабая нюханина - уж лучьше альфы понюхать - они одного класса но у Альфы ефекты ярчеили мефа разбробовать
Та какая альфа, ты шо?) эффекты бычей тяги вааау, вот это ярко?))мефедрон ? та самая слабая нюханина - уж лучьше альфы понюхать - они одного класса но у Альфы ефекты ярче
Мадам кращеда хочеця і амфа і мадам і кета)
гениально с альфы на меф - обо синтетические катиноны ) истошяющие 2 рецептора - ладно бы на фен спрыгнул тот один рецептор убиваетТа какая альфа, ты шо?) эффекты бычей тяги вааау, вот это ярко?))
Я сидел на альфе друже, и удалось спрыгнуть на меф, и это лучшее нарко-решение в жизни блять оказалось
Мадам мабуть таки краще з цього всього. Але залежно як він хоче потріпувати, я наприклад давно не бігав на швидких, хотілось би Дмета, я востаннє Візи юзав Дмет ще 3 роки назадМадам краще
Саме краще спригнутм на травку оце помагає і спортгениально с альфы на меф - обо синтетические катиноны ) истошяющие 2 рецептора - ладно бы на фен спрыгнул тот один рецептор убивает
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.