Виграєш і будеЕсли бы оно было
Виграєш і будеЕсли бы оно было
Интересно буду знатьІ ще замітив, якщо не доганятися травою, то постефекти краще розкривають себе
То вже тижня три не пью йогоА ти вже перестав нейролептик пити?
Я пам'ятаю першу дорожку фена.Почему-то всегда первый раз запоминаешь что плохой что хороший всё-таки он дорожку
Але ж трава на виході дає знову прилив ейфорії. Так що вибір, або знову прилив ейфорії , або постефекти відчутиИнтересно буду знать
Поняв прийняв. А юзав щось коли востаннє? Ти ще витримку тримаєш?То вже тижня три не пью його
Да тяжко все)Оооох эбаааать
Во все тяжкие)Да тяжко все)
Кетамін юзавПоняв прийняв. А юзав щось коли востаннє? Ти ще витримку тримаєш?
Нормально було?Кетамін юзав
Так, добре, десь місяць тому тут виграв два рази, то грам взявНормально було?
Ну супер, чо. Зараз хай пауза від лєпти пройде, собі юзанешся ще чимсь файним)Так, добре, десь місяць тому тут виграв два рази, то грам взяв
Та хочеться вже мдма поюзатиНу супер, чо. Зараз хай пауза від лєпти пройде, собі юзанешся ще чимсь файним)
Медроксипрогестерон?Та хочеться вже мдма поюзати
Але кололи укол якийсь депо, то вже більше місяця пройшло, а все одно не вийшов він ще
Доброго ранку!Всем доброе утро! Делаю три прокрута и останавливаю флудилку до момента, пока со всеми не рассчитаемся. Слишком много победителей. Ещё даже не со всеми прошлыми решили вопрос
22844 вітаюВСІМ ТОННУ КЕТА В ХАТУ
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.