Доброго бодрогоДобрий ранок вельми шановне панство!
утра доброго бондДобрий ранок вельми шановне панство!
Да аби ж то бодрого, невиспаний в таку пору, ще й розбудили мене що рейди біля мене . Зараз буду по новому спати лягати.Доброго бодрого![]()
а що за ррейди тцк?Да аби ж то бодрого, невиспаний в таку пору, ще й розбудили мене що рейди біля мене . Зараз буду по новому спати лягати.
Та да, всіх підряд.а що за ррейди тцк?
понятно(((Та да, всіх підряд.
даА были прокруты?
Осіння вялість вона така..Да аби ж то бодрого, невиспаний в таку пору, ще й розбудили мене що рейди біля мене . Зараз буду по новому спати лягати.
ну це ще називають сезонна депресіяОсіння вялість вона така..
хорошо быть медведем - лег осенью -весной проснулсяОсіння вялість вона така..
Футболи передивлювався до 4 ранку.Осіння вялість вона така..
Кстати да, я вот люблю зиму по своему, но минусов предостаточно)хорошо быть медведем - лег осенью -весной проснулся
Дададада, було що)))) Спортінгу респектФутболи передивлювався до 4 ранку.
Було на що подивитись.
ЛЧ ?Футболи передивлювався до 4 ранку.
Було на що подивитись.
Та сеичас зима не зима - ни зимней рыбалки ни коньков ни лыж ни снега )Кстати да, я вот люблю зиму по своему, но минусов предостаточно)
Дададада, було що)))) Спортінгу респект![]()
Да, спортінг мансіті наказав., Мілан реал.
ну да типа сенсаций - но это же групповая стадияДа, спортінг мансіті наказав., Мілан реал.
Да ну і що, головне що футбол видовищний.ну да типа сенсаций - но это же групповая стадия
Гарні матчі вчора були, результативні, кайф. Сьогодні вболіватиму за Віллу, ну і може Шахтар нарешті виграє.Да ну і що, головне що футбол видовищний.
ну только против Янг Боиз -есть шансы на победу - вообще наши клубы позорятса в ЕС - лучьше бы снялись чем одни поразкиГарні матчі вчора були, результативні, кайф. Сьогодні вболіватиму за Віллу, ну і може Шахтар нарешті виграє.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.