I hate lies
Гуру
Благодарю тобі! Взаимно дружеВсім добрий ранок та гарного дня
Благодарю тобі! Взаимно дружеВсім добрий ранок та гарного дня
Дід виспався ?Благодарю тобі! Взаимно друже
Аж тягу розігнав трохиФлудку флужу - тонну мдма накручу
А до речі зранку мдма класно вживати, постефекти цілий день тодіРанкова мдмашна тяга![]()
Ну я так 0.5 кристал з 9 ранку як почав, то розтягнув аж до 12 ночі діюА до речі зранку мдма класно вживати, постефекти цілий день тоді
Всё жду тебя в текилы солнышкоЛайм тим більше теквлу вже свою треба брати
Я починав в 8 вечора і 5 ранку був останній прийом, на єшках правда марафонивНу я так 0.5 кристал з 9 ранку як почав, то розтягнув аж до 12 ночі дію
Если бы оно былоА до речі зранку мдма класно вживати, постефекти цілий день тоді
Я помітив що останні рази, мені краще юзати в денний час, коротше до 12 ночі уже краще завершувати. І точно не починати юзання наніч...Я починав в 8 вечора і 5 ранку був останній прийом, на єшках правда марафонив
Да пупс бы настолько не растянулНу я так 0.5 кристал з 9 ранку як почав, то розтягнув аж до 12 ночі дію
Я сам здивувався, що так розтягнув.Да пупс бы настолько не растянул
Ну, в мене тоді перший досвід бувЯ помітив що останні рази, мені краще юзати в денний час, коротше до 12 ночі уже краще завершувати. І точно не починати юзання наніч...
Красавчик нечего сказатьЯ сам здивувався, що так розтягнув.
А ти вже перестав нейролептик пити?Ну, в мене тоді перший досвід був
І ще замітив, якщо не доганятися травою, то постефекти краще розкривають себеЯ помітив що останні рази, мені краще юзати в денний час, коротше до 12 ночі уже краще завершувати. І точно не починати юзання наніч...
Почему-то всегда первый раз запоминаешь что плохой что хороший всё-таки он первыйНу, в мене тоді перший досвід був
Я вже давненько не міксував нічого)І ще замітив, якщо не доганяьися травою, то постефекти краще розкривають себе
Виграєш і будеЕсли бы оно было
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.