То виходь з ньогоСам в ахує
То виходь з ньогоСам в ахує
Благодарю тобі! Взаимно дружеВсім добрий ранок та гарного дня
Дід виспався ?Благодарю тобі! Взаимно друже
Аж тягу розігнав трохиФлудку флужу - тонну мдма накручу
Ранкова мдмашна тягаАж тягу розігнав трохи
А до речі зранку мдма класно вживати, постефекти цілий день тодіРанкова мдмашна тяга
Ну я так 0.5 кристал з 9 ранку як почав, то розтягнув аж до 12 ночі діюА до речі зранку мдма класно вживати, постефекти цілий день тоді
Всё жду тебя в текилы солнышкоЛайм тим більше теквлу вже свою треба брати
Я починав в 8 вечора і 5 ранку був останній прийом, на єшках правда марафонивНу я так 0.5 кристал з 9 ранку як почав, то розтягнув аж до 12 ночі дію
Если бы оно былоА до речі зранку мдма класно вживати, постефекти цілий день тоді
Я помітив що останні рази, мені краще юзати в денний час, коротше до 12 ночі уже краще завершувати. І точно не починати юзання наніч...Я починав в 8 вечора і 5 ранку був останній прийом, на єшках правда марафонив
Да пупс бы настолько не растянулНу я так 0.5 кристал з 9 ранку як почав, то розтягнув аж до 12 ночі дію
Я сам здивувався, що так розтягнув.Да пупс бы настолько не растянул
Ну, в мене тоді перший досвід бувЯ помітив що останні рази, мені краще юзати в денний час, коротше до 12 ночі уже краще завершувати. І точно не починати юзання наніч...
Красавчик нечего сказатьЯ сам здивувався, що так розтягнув.
А ти вже перестав нейролептик пити?Ну, в мене тоді перший досвід був
І ще замітив, якщо не доганятися травою, то постефекти краще розкривають себеЯ помітив що останні рази, мені краще юзати в денний час, коротше до 12 ночі уже краще завершувати. І точно не починати юзання наніч...
Почему-то всегда первый раз запоминаешь что плохой что хороший всё-таки он первыйНу, в мене тоді перший досвід був
Я вже давненько не міксував нічого)І ще замітив, якщо не доганяьися травою, то постефекти краще розкривають себе
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.