Одні 110, інші 120 грн,якщо через таблеткиюа замовлятиА по чому оті евкаліпт твої?
Одні 110, інші 120 грн,якщо через таблеткиюа замовлятиА по чому оті евкаліпт твої?
Та тут поки спокійно, можна спілкуватись без дрочки тої угарєлоїВи все рубаєтесь тут нафіг та мінутка думав поспати
Ми спілкуємосьВи все рубаєтесь тут нафіг та мінутка думав поспати
А не рубаємосьМи спілкуємось
Так, є таке, рубака скінчиласьА не рубаємось
І славно!Так, є таке, рубака скінчилась
Черкану собі.Одні 110, інші 120 грн,якщо через таблеткиюа замовляти
Після нафтізина було що капіляри лопались і кров булаІ славно!
Черкану собі.
Я коли служив раніше, то користувався на олійці каплями. Бо треба було щось потужне, і щоб не капати/пшикати по сто раз.
Але у мене капіляри слабкі, і дуже не можна так..
Теж бувало. Але я і юзаю носом останній рік потужно бля, незнаю як ще взагалі вивозить носик мій двіжуху.Після нафтізина було що капіляри лопались і кров була
Я перейшов на діюча речовина ксилометазолін, і нормальноІ славно!
Черкану собі.
Я коли служив раніше, то користувався на олійці каплями. Бо треба було щось потужне, і щоб не капати/пшикати по сто раз.
Але у мене капіляри слабкі, і дуже не можна так..
То ти ще чуєш запахи чи вже поганоТеж бувало. Але я і юзаю носом останній рік потужно бля, незнаю як ще взагалі вивозить носик мій двіжуху.
Я вже мовчу про купу років амф-марафонів
Ну воно багато де, Отривін і так далі єЯ перейшов на діюча речовина ксилометазолін, і нормально
А евкаліпт в складі освіжає і не сушить нісЯ перейшов на діюча речовина ксилометазолін, і нормально
Цинк потрібно пити і їсти виноград укріпляє судиниЯ перейшов на діюча речовина ксилометазолін, і нормально
Чую. Чую добре, особливо хуйові запахиТо ти ще чуєш запахи чи вже погано
В мене раніше було, що запахи не чув і смаку не відчувавЧую. Чую добре, особливо хуйові запахи
Та хуцові це просто вже як алергія на хімічне в мене таке як почую вихлоп то одразу фен в головіЧую. Чую добре, особливо хуйові запахи
Зі смаком і у мене було..В мене раніше було, що запахи не чув і смаку не відчував
А зараз просто біжить з носа, то лор порадив Ріалтріс, то помоглоЗі смаком і у мене було..
А в тебе через що так було?В мене раніше було, що запахи не чув і смаку не відчував
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.