Реуептори попалив мабуть курив шосьВ мене раніше було, що запахи не чув і смаку не відчував
Реуептори попалив мабуть курив шосьВ мене раніше було, що запахи не чув і смаку не відчував
огоУ мене від амфу, але найбільше від дмету, дуже марафонив, жостко, ніхуя не відчував взагалі певний час
Вже не пам'ятаю, пройшлоА в тебе через що так було?
Ага, це було мега хуйово. Ротова порожнина ахуєвша була максимально. Я ледве йогурт іноді посасував
ох бля а я під амфом -+ можу їсти трохиАга, це було мега хуйово. Ротова порожнина ахуєвша була максимально. Я ледве йогурт іноді посасував
Та йой, я так жив амфом, шо і їв, і іноді спав, по різному. Міг тиждень не спати марафонити, по всякомуох бля а я під амфом -+ можу їсти трохи
та нє марафони хуйня паяючаТа йой, я так жив амфом, шо і їв, і іноді спав, по різному. Міг тиждень не спати марафонити, по всякому
Це може зараз амфи такі)та нє марафони хуйня паяюча
ага тоді кайфи булиЦе може зараз амфи такі)
В 2016 чи раніше, то був амфіч ше класний
нє я тоді не марафонивТо були потужні часи, грам на 3 дні - польот нормальний був)
А чим займався?нє я тоді не марафонив
ну торчав але не марафонамиА чим займався?
А я майже зразу марафонити був почав, затянуло конкретно)ну торчав але не марафонами
ну ти й на салях був знаюА я майже зразу марафонити був почав, затянуло конкретно)
Недовго. Трошки покурив.ну ти й на салях був знаю
добре шо на мєф перелізНедовго. Трошки покурив.
Тиждень це багатоТа йой, я так жив амфом, шо і їв, і іноді спав, по різному. Міг тиждень не спати марафонити, по всякому
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.