andrik1488
Гуру
Не треба (Давай, йому треба
Не треба (Давай, йому треба
Треба требаНе треба (
Похуй, зато можна було нормально поговорити.Раніше по два три дні петляли прокрут)
Да і зараз можнаПохуй, зато можна було нормально поговорити.
От і я про цеПохуй, зато можна було нормально поговорити.
Тобі да , а мені неудобно.Да і зараз можна
Що трапилось ?Тобі да , а мені неудобно.
Та ну нахер, я блять з телефону, летить 100 смс за 5 хвилин, це повна діч. Я оновляю як далбайоб 10раз в секунду щоб хоч на щось відписати нахуйДа і зараз можна
Я також з телефонуТа ну нахер, я блять з телефону, летить 100 смс за 5 хвилин, це повна діч. Я оновляю як далбайоб 10раз в секунду щоб хоч на щось відписати нахуй
Бо того що я їбав перечитувати 20 сторінок , щоб знати що робиться.Що трапилось ?
Як день пройшов ?Бо того що я їбав перечитувати 20 сторінок , щоб знати що робиться.
І шо? Адекватно коли сторінка в хвилину піздується, одне поверх іншого? Воно харити починає дуже швидко, ця дічЯ також з телефону
Хуйово. Ще й голова болить з ночі.Як день пройшов ?
Я наче тільки з закладенням носу закінчую боротись, пздц вже нервуєХуйово. Ще й голова болить з ночі.
Я постійно спреєм користуюся, хронічно нос закладенийЯ наче тільки з закладенням носу закінчую боротись, пздц вже нервує
Да я того і не сижу там де ця діч починається. Як голота якась. Більше набить. Чесно - засрали всі флуділки.І шо? Адекватно коли сторінка в хвилину піздується, одне поверх іншого? Воно харити починає дуже швидко, ця діч
Яким?Я постійно спреєм користуюся, хронічно нос закладений
Евказолін аква
Я буквально від температури позбувася на днях. Але ше закладає час від часу бляхаЕвказолін аква
Евкаліпт ксило
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.