Это кто такие?"ТРУДНО ПЛЫТЬ БОКОМ"
Аркадий и Борис Стругацкие
Два брата, акробатаЭто кто такие?
Я не знаю таких, первый раз услышал.Два брата, акробата
А читаєш літературу якусь ?Я не знаю таких, первый раз услышал.
Зараз ні,А читаєш літературу якусь ?
Це фантастику писалиЗараз ні,
Тут раніше було що читати, я майже не писав нічогоЯ вже рік літератури мало читаю, тільки вот на сайтах трішки сиджу, тут читаю.
Я колись тут скачав пару книжок на тему ПАР речовин. Шульгина прочитав.Тут раніше було що читати, я майже не писав нічого
Ти я бачу любиш книжки читати?Немає у світі прекраснішого від почуття, ніж відчуття, що ти зробив людям хоч краплю добра.
Шульгіна читав за мдма трохи, але загубивЯ колись тут скачав пару книжок на тему ПАР речовин. Шульгина прочитав.
В дитинстві в бібліотеку ходив навітьТи я бачу любиш книжки читати?
Я читав , як він зрозумів що речовина має мінімальний барьєр, починає діяти тільки від 50 з чимось мг. Менше не діє.Шульгіна читав за мдма трохи, але загубив
Повідомлення об'єднано автоматично:
В дитинстві в бібліотеку ходив , читав багато, засинав з книгою
Кет від 50 мг, я 40 мг пробував вранці, то мало, два рази недосипав трохиЯ читав , як він зрозумів що речовина має мінімальний барьєр, починає діяти тільки від 50 з чимось мг. Менше не діє.
Може тобі мало, а комусь в перший раз зачепить.Кет від 50 мг, я 40 мг пробував вранці, то мало, два рази недосипав трохи
Зачепить з любої дози, а щоб норм відчути, то 50 мгМоже тобі мало, а комусь в перший раз зачепить.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.