І ти будь здоров та не хворайЗдоровенькі були!
Дякую, приємно, коли ранок починається з таких побажань))І ти будь здоров та не хворай
Благодарю взаємно бро, гарного дня тобіВсім доброго ранку та смачного сніданку
Сьогодні може зробить, і я виграюПоки що чекаємо на саппа та прокрут
Присоединяюсь к тебе и тоже всем хочу пожелать доброго утраВсім доброго ранку та смачного сніданку
Мені ця твоя інфа - зайва))Сьогодні може зробить, і я виграю
Тут я с тобой марочка согласна она им вчера поднадоелаМені ця твоя інфа - зайва))
Як спалося? підорашисти не турбували?Тут я с тобой марочка согласна она им вчера поднадоела
Слава вселенной что нет сегодня.Як спалося? підорашисти не турбували?
Нічого не снилосися, випив 300 мг габани, то вирубилоСлава вселенной что нет сегодня.
А тебе как спалось что снилось?
Маячня наснилася))Слава вселенной что нет сегодня.
А тебе как спалось что снилось?
Оце таке кіно цікаве тобі приснилосяМаячня наснилася))
Бред Піти та Дженіфер Еністон - вони разом і купа народу, у тому числі і я, вмовляємо їх знову одружитися
Ну от шо це?))
Навіть напередодні ніякого фільму з ними не бачив та не читав нічого)
Так і є..Оце таке кіно цікаве тобі приснилося
Можна сценарій нового фільму написатиТак і є..
Цікаво було подивитись
Ну что тут ты выступал в роли миротворца своего рода неплохой сон. Не заморачивайся.Маячня наснилася))
Бред Піти та Дженіфер Еністон - вони разом і купа народу, у тому числі і я, вмовляємо їх знову одружитися
Ну от шо це?))
Навіть напередодні ніякого фільму з ними не бачив та не читав нічого)
Йди, пиши, не гаючи часу тутМожна сценарій нового фільму написати
А можно и мне поучаствовать в разработке сценария я ещё могу декоратором бытьЙди, пиши, не гаючи часу тут
Просто прикольно та цікаво - чому саме вони?))Ну что тут ты выступал в роли миротворца своего рода неплохой сон. Не заморачивайся.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.