Ну и Фантазия у вас пацаны Мне с вами страшно становитсяРусалки голые в хвост не выебеш вот и дрочит)
Ну и Фантазия у вас пацаны Мне с вами страшно становитсяРусалки голые в хвост не выебеш вот и дрочит)
Та да фігня лишилася що тут пару словТрошки є двіжуха, зранку вже тисячу написали
Да привет бро со вчера не виделись)Добре бути вихідним, відпочивати, шаритись
І тобі бути здоровим та потужнимІ тобі не хворіти, друже, бажаю
Жемчуг рулит рэпчик впереди. УраПацаны вообще ребята
Чувак это рэпчик
Ми ще ті фантазьори ох і вміємо ми фантазуватиНу и Фантазия у вас пацаны Мне с вами страшно становится
Так это лаба она всегда такая была ты ещё Саш не читала)Ну и Фантазия у вас пацаны Мне с вами страшно становится
Ты прикидываешь какая у него планы с утра тебе писал и уже со вчера он тебя не видел дырки в головеІ тобі бути здоровим та потужним
Саме точно так я і хотів сказатиЖемчуг рулит рэпчик впереди. Ура
Да 30 летнюю сучку желательно вау вау)ИЩУ РУСАЛКУ, ЖЕЛАТЕЛЬНО МИЛФУ ХОРОШУЮ
Если найдёшь русалку и русала тоже найди я так во дворе часов в бассейн посажуИЩУ РУСАЛКУ, ЖЕЛАТЕЛЬНО МИЛФУ ХОРОШУЮ
Ему просто там места не хватило он во дворе посмотриИЩУ КРАКЕНА В ДРОЧИЛЬНЕ, А ЕГО НЕТ
Нахуя оно тебе надо ищи русалку и в хвост и в гриву)ИЩУ КРАКЕНА В ДРОЧИЛЬНЕ, А ЕГО НЕТ
Блять, шо за волну ебанутую мы поймали?)))Да 30 летнюю сучку желательно вау вау)
Точно, що краще купити траву, ніж алко вживатиТравка сила самогон могила курить и курить
Всё значит кому-то другому они пошли Вот я голова два уха
Бля після війни всі як зберемося я думаю то буде потужноЕсли найдёшь русалку и русала тоже найди я так во дворе часов в бассейн посажу
Краще тонну кета в пах, оце топТочно, що краще купити траву, ніж алко вживати
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.