Не вигадуй, все гаразд, тебе не образимоНу и Фантазия у вас пацаны Мне с вами страшно становится
Не вигадуй, все гаразд, тебе не образимоНу и Фантазия у вас пацаны Мне с вами страшно становится
Очень интересное развитие событие. Прям новая тенденция какая-тоСаме так все і було це точно
В хвіст да, а гриви не маНахуя оно тебе надо ищи русалку и в хвост и в гриву)
Вот это ты даёшь Вот это Ты мощный ну и как тебе ощущениеКраще тонну кета в пах, оце топ
Кет у пах - це просто жахКраще тонну кета в пах, оце топ
Та просто подрочить надо сходить)Блять, шо за волну ебанутую мы поймали?)))
Да ти не бійся, вже дорослаНу и Фантазия у вас пацаны Мне с вами страшно становится
Да про гриву-то и забыли а там всё можно по ходуВ хвіст да, а гриви не ма
Та в мене завжди вони такі цікаві булиОчень интересное развитие событие. Прям новая тенденция какая-то
Тонну кету краще в нісКраще тонну кета в пах, оце топ
Аххаха, ну это задание номер один блятьТа просто подрочить надо сходить)
Гадаю, співвідношення ейфо/Стім - 80/20Вот это ты даёшь Вот это Ты мощный ну и как тебе ощущение
Так А смысл русалку ставить раком что-то я чего-то не понимаюИ В ХВОСТ И В ГРИВУ, ГЛАВНОЕ РАКОМ
Давайте про анальні пробки поговоримо у вигляді хвостівДа про гриву-то и забыли а там всё можно по ходу
А що тобі ще цікаво на старості років ?Та в мене завжди вони такі цікаві були
Тонна кета всім на радість будеТонну кету краще в ніс
Завжди на першому місці, це святеАххаха, ну это задание номер один блять
Не фартануло вам так вы что туда по очереди бегалиАххаха, ну это задание номер один блять
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.