МультиКекс
Гуру
А монета я из-за монеты уже и забыл)А шо сі стало уже?) монети укралі?
А монета я из-за монеты уже и забыл)А шо сі стало уже?) монети укралі?
Та це він так флудить, розганяє)))Блин ну всё равно ничего не понятно Дед ну бывает
О так ты на стакане бывает да я тебя завидую немного)Стакан що таке стопка для мене
Слушай у меня такой вопрос у меня больше 10.000 сообщений больше 10.000 в подобае почти 2.000 лайков А почему у меня гуру не дают у малого в два раза меньше ему далиА шо сі стало уже?) монети укралі?
Я все розказував зверху ви нечули то я тепер тоже сам аби шоВот ты всегда говоришь загадками Как я могу разгадать их Ты хоть намёки давай
А это его стиль ну блин ты его выкупаешь Я знаю)Та це він так флудить, розганяє)))
Гранчачок, двісті п'ятдесят перевернув? Із закуссю?Стакан що таке стопка для мене
А тогда всё понятно типа нагоняет интригуТа це він так флудить, розганяє)))
Но я немного пропустил я отвлёкся меня отвлеклиЯ все розказував зверху ви нечули то я тепер тоже сам аби шо
Рано ще треба побути на сайті піврокуСлушай у меня такой вопрос у меня больше 10.000 сообщений больше 10.000 в подобае почти 2.000 лайков А почему у меня гуру не дают у малого в два раза меньше ему дали
А какой какой марки какой спирт тут же всё надо учитыватьНАЛИВАЮ СТАКАН ГОРИЛКИ В ЛС НА ПРОБУ
Да розпалюю вогонь страстей бо щось тихоТа це він так флудить, розганяє)))
Так бывает иногда. Иногда сразу даёт, иногда спустя время. Чучуть потерпи, скоро обновитсяСлушай у меня такой вопрос у меня больше 10.000 сообщений больше 10.000 в подобае почти 2.000 лайков А почему у меня гуру не дают у малого в два раза меньше ему дали
А то мы с тобой будем ещё будем крутить эту крутилкуРано ще треба побути на сайті півроку
ЯКОГО! Marka - це він, хлопець)))какой какой марки
В мене он скілткі всього і всерівно я не гуруРано ще треба побути на сайті півроку
Как это тихо я вся горю пылаю и никто меня даже притушить не можетДа розпалюю вогонь страстей бо щось тихо
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.