та все тут уже пизда конкретнаяя в шоке я когда заходил было 3к
Это ты мне потом дорогой политике расскажешь всё обняла поцеловала крепко-крепкоДа пасани благодарю вам, мала ще не знає яка сказав на неї очікує...)))
А коли це саме було нагадай щось небачили тебея в шоке я когда заходил было 3к
меня так лирика поплавила позитивно, я впервые в трипе этом побывалта все тут уже пизда конкретная
Яка що на неї очікує ?Да пасани благодарю вам, мала ще не знає яка сказав на неї очікує...)))
Надеюсь этот пол будет подогревом какСкоро будет новий нол я сразу буду спать ура
Так точно самогон тепер в кожну комнату буде в кожну кружкуЭто ты мне потом дорогой политике расскажешь всё обняла поцеловала крепко-крепко
аптека до добра не доведетменя так лирика поплавила позитивно, я впервые в трипе этом побывал
Та то неповірять бо така ілюзія обману що не кажи неповірятьаптека до добра не доведет
ну это их жизнь хай живутТа то неповірять бо така ілюзія обману що не кажи неповірять
Пора вже кіно якесь подивитися і спатиЧто ребятулечки флудулечки Я уже спатеньки А вы как хотите можете ещё пофлудить разрешаю
Отут я з тобою згідний на всіну это их жизнь хай живут
хотят гробить себя - пусть гробятну это их жизнь хай живут
Так он есть) В первом посте)будет список победителей?
Нормально так ну тоді слабких снов тобі раз такПора вже кіно якесь подивитися і спати
я лично так думаю и считаюхотят гробить себя - пусть гробят
Да ще трохи позаходжу сюдиНормально так ну тоді слабких снов тобі раз так
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.