Ти голову не ломай ти краще готуйся саме цікаве буде попередуХорошо что я тебя с полуслова научилась понимать а то будет это ломала голову до завтра
Ти голову не ломай ти краще готуйся саме цікаве буде попередуХорошо что я тебя с полуслова научилась понимать а то будет это ломала голову до завтра
На 8500На 7500 має бути наче
Це вже завтра має бутиНа 8500
Все правильно нам8.5прошлый был 2.5-4.5, сколько следующий?
8500 по-идеепрошлый был 2.5-4.5, сколько следующий?
Ти шо гониш сьогодні уже скороЦе вже завтра має бути
ну да все логично тогда8500 по-идее
Та ну это же рандом ты знаеша я проморгал этот движ
Скоро прокрут походу буде я так думаюНа 8500
ненавижу его этот рандом клятыйТа ну это же рандом ты знаеш
Да точно ну ничего проснёмся и го флудТи шо гониш сьогодні уже скоро
Да понаписували сьогодні дай БожеТа ну все норм будет, мы всегда так делаем, нормальная флудилка открылась к тому же
Да тут я с тобой согласна. Лишь бы он опять на развод не подавал. Я его люблю прям первая минута нашего знакомых вам повезло так повезло. Благодарочка вам пацаны за свадьбуНа те він і коханий чоловік
Нічого там цікавого небуло ахх так все чоткоа я проморгал этот движ
На 8500
Ми йому дамо розвод такий,що забуде за ньогоДа тут я с тобой согласна. Лишь бы он опять на развод не подавал. Я его люблю прям первая минута нашего знакомых вам повезло так повезло. Благодарочка вам пацаны за свадьбу
та я вижу шо ничего интересногоНічого там цікавого небуло ахх так все чотко
Да пасани благодарю вам, мала ще не знає яка сказав на неї очікує...)))Да тут я с тобой согласна. Лишь бы он опять на развод не подавал. Я его люблю прям первая минута нашего знакомых вам повезло так повезло. Благодарочка вам пацаны за свадьбу
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.