Я на твою половину претендую А что в чём-то проблемаНа що це ти там претендуєш ?
Я на твою половину претендую А что в чём-то проблемаНа що це ти там претендуєш ?
Так не має половинки, не має проблемЯ на твою половину претендую А что в чём-то проблема
Таки ти правий був!Та ну нахуй) Ебааать) Не верю! Я выйграл? Ахахаха сильно) Щяс напишу, вообще даже не разчитывал если честно, чисто зашел добить сообщений сюда)
Повідомлення об'єднано автоматично:
Вот и первая сука победа в ебанных рулетках ) Чинааааааазеес
То це ж твій племінникПрикиньте ребята меня кекс за разводилу считаю.
Я в шоке повлияйте на него
Половина є у волоського горіха та у дупи))Так не має половинки, не має проблем
Дед Пихто залетів та вигравТак а кто выиграл
Прикинь пиво от попил как храброй воды и дома мне тут бузитьТо це ж твій племінник
Вот такие подробности я-то и не вникал никогда прикинь а на о какПоловина є у волоського горіха та у дупи))
А внатурі твій племінник чи так ?Прикинь пиво от попил как храброй воды и дома мне тут бузить
Вот такие подробности я-то и не вникал никогда прикинь а на о как
Даша не на ей с родненький моего среднего брата сын ещё есть племянник у старшего брата тот КМС по боксуА внатурі твій племінник чи так ?
Василий зовсим вже з глузду сошол)Прикиньте ребята меня кекс за разводилу считаю.
Так а шо ты пиво выпила и говоришь я тебе не налил нифига))Прикиньте ребята меня кекс за разводилу считаю.
Все так заплутано, що нічого не зрозумілоДаша не на ей с родненький моего среднего брата сын ещё есть племянник у старшего брата тот КМС по боксу
Програма мінімум така, перед сном ?Ок еще 50 смс
Налий вже пива, людина пити хочеТак а шо ты пиво выпила и говоришь я тебе не налил нифига))
Да нет вообщеПрограма мінімум така, перед сном ?
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.