МультиКекс
Гуру
А, в траву пропитанная потом после вытягивания(экстракции)А продавали на форумі, спиртова витяжка з шш
А, в траву пропитанная потом после вытягивания(экстракции)А продавали на форумі, спиртова витяжка з шш
Що це ти вже забрати хочеш ?Да Это мне понятно и без твоего стёба
Не ссы Малой я у тебя если что её заберу
Ничего себе круто Я просто такого даже не слышалаА продавали на форумі, спиртова витяжка з шш
Так якось шш заливаєш спиртом, мішаєш. А потім спирт випарюєш, залишається маслоА, в траву пропитанная потом после вытягивания(экстракции)
а ну тогда ладно блин путсь такЛьстишь льстишь 100% признавайся Так оно и есть
Він і проби роздавав ще на старому форуміНичего себе круто Я просто такого даже не слышала
Повідомлення об'єднано автоматично:
Корону которая у него собралась расти
Я когда вижу шишки я их просто курю а ещё замачивать ждать это не про меняТак якось шш заливаєш спиртом, мішаєш. А потім спирт випарюєш, залишається масло
и не стожар тоже, я тебе говорюДа Это мне понятно и без твоего стёба
Ты цыганка?Я когда вижу шишки я их просто курю а ещё замачивать ждать это не про меня
Роздавав проби на старому форумі, може вернеться сюди в цьому місяці, але там не дуже продажі йли, то може не вернетьсяНичего себе круто Я просто такого даже не слышала
Да тебе дай волю ты спал бы целыми днямиЯ пишу непонятно что, а вообще я ещё хочу спать
Тільки масло їсти тільки можна,курити його не виходить як ваксНичего себе круто Я просто такого даже не слышала
Кетамін і мдма - і жизнь хорошамескалин и дофамин все шо нам надо
Нормально все отпочиаає чоловік видно такоскар иванович сейчас не в сети
То понятно все що непонятно але понятноДа Это мне понятно и без твоего стёба
Не ссы Малой я у тебя если что её заберу
Ну вот правильно говорят век живи век учисьТільки масло їсти тільки можна,курити його не виходить як вакс
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.