Тріп-репорт на 4MMC від BANCHER420

Sirius

Гуру
Повідомлення
9 031
Репутація
6 597
Вподобайки
12 637
Бали
3 430
Продавець: Bancher420
Підтримка
: Bancher420(S)
Гілка магазину: https://labrc.name/forums/Banch420/
Тестер:
Ч/32 роки /64 кг/ 174 см
Толлер: нульовий (останній раз меф на початку березня)
Крос-толлер: нульовий (останній раз Д-мет в середині квітня)
Спосіб вживання: перорально та інтраназально
Вага: 2 г

Передісторія:
Забрав посилку на пошті. Стелс гарний і став дійсно краще у порівнянні з минулими разами.

Зовнішній вигляд товару - білі кристали. Схожі на пісок. Характерний мефовий запах виражений середньо.

photo_5274020751030219091_y.jpg
photo_5274020751030219090_y.jpg

Таймінг

00:00
220 мг засипаю в капсулу і ковтаю.

00:15 Починає поступово діяти. Стало холодно. Вкрився пледом.

00:30 Накриває плавною ейфорією. Розмазує. Розумію, що речовина якісна. Ефект схожий з мдма, але без тих благородних ноток.

01:00 Ніжимось під одіялом з дружиною. Все приємне на дотик, мʼяке. Гарно відчувається саме серотонінова ейфорія. Музика звучить проникливіше. В голові легкість.

01:20 Щелепа гуляє. Долоні пітніють. Стає жартувато. Ефект ейфорії спадає. На перший план виходить ефект стимуляції. Я йду в душ.

01:40 - повертаюсь з душу роблю дві доріжки загальним дозуванням 210 мг. Вжух. Заходить з невеликою пекучістю. Через 2-3 хвилини відчуваю таки прихід. Це приємно. Ейфорія стискаюча і всеохоплююча.

01:50 - Зір розфокусовується. Ейфорія просто розмазує по кроваті, затоплює все тіло. Добряче накрило. Тактильні відчуття посилені. Ефект розкривається по максимуму. Зʼявляється хтивість. Починаю «приставати» до дружини. Вона до мене теж. Далі без деталей..

02:50 Ефект поступово проходе. Присутня сухість у ротовій порожнині. Роблю висновки: тіло кайфонуло - стаф гарний, а от свідомість - ні. Для неї потрібні прогулянки на природі, близькі люди та інколи психоделіки. Тому відчуття догону абсолютно відсутнє. Я відкладаю решту мяу в потаємне місце.

03:10 Знову йду в душ. Чищу зуби. Капаю ніс піносолом, для зволоження. Лягаю спати. Відходів не відчуваю, з побічних ефектів - лише сухість у роті. Обіймаю дружну, відчуваю умиротворення. Десь через годину заснув.

Висновок:
Товар від даного магазину гарний за всіма показниками. Усім залишився задоволений, магазину респект та подяка за надану пробу.Звичайно меф не прямо ідеальної якості - зараз це велика рідкість. Але я ставлю тверду 9-ку.

Оцінки

Продавець: 9/10

Приємний в спілкуванні

Стелс: 9/10
Доволы гарний

Речовина: 9/10
Меф гарної дії. З вираженою серотоніновою ейфорією та легкою стимуляцією.

P.S. Вцілому, я вже старий для ейфостимів. Все більше тягне лише на класичні психоделіки. Або як писав один сектант «я посадив собі нейрони LSD та Псилоцибіновими Грибами». Всіх обійняв та підійняв.

Останнє редагування:
чем отличаются эффекты перорально и интраназально?

Останнє редагування:
чем отличаются эффекты перорально и интраназально?
Перорально более плавное начало и плавное окончание, стабильная эрекция, сам трип длиннее на 30-50%.

Интраназальный - можно ощутить «приход» и в тоже время резкий вход и резкий спад действия. Эрекция на пике действия не стабильная. Но это у меня так. Кто-то пишет, что у него весь трип стоит хоть дрова коли)

Хороший репорт ☺️

Останнє редагування:
Хороший трип репорт ;););););) знаешь как делать

• Вподобайка
Реакції: Sirius

Sirius

Балів: 10
20250520-204241.jpg

• Love
Реакції: Sirius

Sirius

Балів: 10