Таке буває, з єшкою в мене було - 1/2 табли мало було, прийшлось добавляти другу 1/2, а писало 300 мг мдмаОтлично) нужно написать 2 репорта, собираюсь с мыслями
Правда что первый, что второй стафф меня немного разочаровали...
Таке буває, з єшкою в мене було - 1/2 табли мало було, прийшлось добавляти другу 1/2, а писало 300 мг мдмаОтлично) нужно написать 2 репорта, собираюсь с мыслями
Правда что первый, что второй стафф меня немного разочаровали...
ОгоТаке буває, з єшкою в мене було - 1/2 табли мало було, прийшлось добавляти другу 1/2, а писало 300 мг мдма
грязножопые пидарыпидары сука(( заебали
спасибо бро) до метро 1.5 км, так шо не варик)Держитесь, в метро хули если сильно жостко, если есть возможность
Тоже самое. Сначала половину выкинул, потом через 20 мин ещё половину. Болты по 5 копеек, а эйфория чисто фоновая была, расстроилсяТаке буває, з єшкою в мене було - 1/2 табли мало було, прийшлось добавляти другу 1/2, а писало 300 мг мдма
Ще й заснув після піку дії, і проснувся через 2 години, коли дія скінчалася вже, налом такий
перевёл и все)Ще й заснув після піку дії, і проснувся через 2 години, коли дія скінчалася вже, налом такий
Да якби знав, то цілу відразу їв би, і було б нормперевёл и все)
ну так то да) я тоже когда то половину кинул,и нехера,потом 2 половину и нехрена))Да якби знав, то цілу відразу їв би, і було б норм
Ніколи таке не попадалосьЩе й заснув після піку дії, і проснувся через 2 години, коли дія скінчалася вже, налом такий
Таке ж було недавно, але перебив діє мдма сам, не знаючи, випадково наламав себену так то да) я тоже когда то половину кинул,и нехера,потом 2 половину и нехрена))
Просрочка)))Колесо катится пока круглое какговорится!)) половинки не вариант вообще!)
как в сильпо по -50Просрочка)))
Не в трёшке ,все по пятькак в сильпо по -50
Більше 10Ніколи таке не попадалось
А взагалі скільки приблизно тропів було з мдма/єшками?
Я тоже не скажу так сколько было!Більше 10
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.