Я сам ору с этой хуйни. Даже пару стишков в голову пришлоПереможця чого ? Хто краще пробу просить ?
Блин у тебя прям супер выходитМіністерство нам відправок
Приготує на сніданок
Кращій стаф у нас в країні
В нашій рідній Україні
Хтось покуре
Хтось ширнеться
І це все їм обійдеться
Лише написом репорту
Тріп свій кожен хай запише
Як найкраще,цікавіше.
Повідомлення об'єднано автоматично:
Я сам ору с этой хуйни. Даже пару стишков в голову пришло
Та я сам охуевший. Никогда в жизни так не придумывалБлин у тебя прям супер выходит![]()
Це типу взагалі що за тема кто даст безкоштовно щось ?? Ви в це вірити)Міністерство нам відправок
Приготує на сніданок
Кращій стаф у нас в країні
В нашій рідній Україні
Хтось покуре
Хтось ширнеться
І це все їм обійдеться
Лише написом репорту
Тріп свій кожен хай запише
Як найкраще,цікавіше.
Я сам ору с этой хуйни. Даже пару стишков в голову пришло
Та просто пишем,а там как пойдетЦе типу взагалі що за тема кто даст безкоштовно щось ?? Ви в це вірити)
Проба твояТа я сам охуевший. Никогда в жизни так не придумывал
Не знаю, посмотрим дядь. В личку может кто то покреативнее поинтереснее написал оперу)Проба твоя
У меня две ешки лежат, сегодня тестить будуЦе типу взагалі що за тема кто даст безкоштовно щось ?? Ви в це вірити)
Заебись тебеУ меня две ешки лежат, сегодня тестить буду
То нічого)я про тих хто отримав вагу з останніх ігор і не відписалиА если не выигрывал и трипов нет ещё ???
Саме такПереможця чого ? Хто краще пробу просить ?
Ааа понял. Ну ладноТо нічого)я про тих хто отримав вагу з останніх ігор і не відписали
Саме так
Дайте мені пробу, тому що ...То нічого)я про тих хто отримав вагу з останніх ігор і не відписали
Саме так
Перегляньте тему,я і просто так роздавав призи просто щоб участники були задоволеніЦе типу взагалі що за тема кто даст безкоштовно щось ?? Ви в це вірити)
Для цього треба щось зробити,і в нас тільки відправкиДайте мне тоже пробу в Києві на лівому
Оператору треба писатиДайте мені пробу, тому що ...
Повністю згоден,а також кожен хто його підтримуєНу а Путин пидарас
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.