Давай пускай один остается, обожаю гасать по тонкому льду)Рекомендую предупредить свое руководство, что еще 2 балла нарушений и магазин останется без саппорта в первый раз на 5 дней )
Давай пускай один остается, обожаю гасать по тонкому льду)Рекомендую предупредить свое руководство, что еще 2 балла нарушений и магазин останется без саппорта в первый раз на 5 дней )
А че подозриьельного? В чем зрадачёт ну очень подозрительно
На леге шоп пропал и пишут шо вроде как людей кинулА че подозриьельного? В чем зрада
Да это стандартная схема сейчас уже не первый и не 3 точно магазин который уходит с лиги кидает людей там, раздаёт пробы успешно, а потом кидает покупателейНа леге шоп пропал и пишут шо вроде как людей кинул
Я єбуполучив пусту посилку без проби, з хуйньою тіпа стелку всередині але без стафу. це канєшно краще ніж акція 5+5, але неприємно )))
а смісл так магазину делать на провєркє?получив пусту посилку без проби, з хуйньою тіпа стелсу всередині але без стафу. це канєшно краще ніж акція 5+5, але неприємно )))
та піздєц нахуй. але там наповнення на 100+ грн, так шо я полюбому в плюсі. може то нова почта мене розділа на стаф?
а смисл мені найобувати? шоб тріп не відписувати?а смісл так магазину делать на провєркє?
Ахах магазин не заплатил а уже отправляетта піздєц нахуй. але там наповнення на 100+ грн, так шо я полюбому в плюсі. може то нова почта мене розділа на стаф?
Повідомлення об'єднано автоматично:
а смисл мені найобувати? шоб тріп не відписувати?
зато оперативно відправилиТоже самое. Пришел пустой стэлс. Отдал только 80грн и новые данные
Нахцй такое делать ?
Только вечер наломали. Пиздец...
Сбор данных походу. Пиздец 160грн на симку+ 80грн за посылку . Кто вернёт ?зато оперативно відправили
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.