idontknowwhoi
Сектант
По приколу решил пройтись там где был ненаход вчера , плюс две гешки))))
Оракул соси шляпу
Карма в действии
Оракул соси шляпу
Повідомлення об'єднано автоматично:
Карма в действии
Оператор мог просто дать пз и избежать такой ситуации , в любом случае я доказал что курьер у него ДодикКарма буде коли тобі знову таке ж вернеться, і сподіваюсь якнайчастіше.
Шкуроход.
Кур'єр додік. Але і ти не фонтан.Оператор мог просто дать пз и избежать такой ситуации , в любом случае я доказал что курьер у него Додик
Око за окоКур'єр додік. Але і ти не фонтан.
Я не чайка , мог бы набить ебало Куре - набил бы . Чисто вернул свое с комиссией .спасибо что предупредил, мистер чайка
ну так попросив би пзОператор мог просто дать пз и избежать такой ситуации , в любом случае я доказал что курьер у него Додик
Дед твой підорпідор ти, виходить, а не шоп
Посмотри мою прошлую тему прежде чем пиздетьну так попросив би пз
якщо нормально описуєш ситуацію з доказами, навіть бидло-оператори йдуть на зустріч
ну так ходіть за ручку тодіДед твой підор
цієї вистачаєПосмотри мою прошлую тему прежде чем пиздеть
Нехуй брать у долбоебо-селлеров , у меня в файтклабе больше 100 покупок , ни одного ненахода за два годану так ходіть за ручку тоді
цієї вистачає
ти своїм мувом підставив двох людей
Это подстава от шопа и курьера , точно не от меня . Я не виноват что они лежат просто блять на видуну так ходіть за ручку тоді
цієї вистачає
ти своїм мувом підставив двох людей
так притримуйся цього правила, а не плачНехуй брать у долбоебо-селлеров
ти винен, що пішов шкурити))Это подстава от шопа и курьера , точно не от меня . Я не виноват что они лежат просто блять на виду
Я пішов подивитись нн ще раз ) І випадково побачив приємні бонуси)))так притримуйся цього правила, а не плач
ти винен, що пішов шкурити))
Ты украл клады у таких же бедолаг как и ты. Это очень хуевоПо приколу решил пройтись там где был ненаход вчера , плюс две гешки))))
Оракул соси шляпу
Повідомлення об'єднано автоматично:
Карма в действии
Часто встречаются подобный контингентТы украл клады у таких же бедолаг как и ты. Это очень хуево
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.