Ассортимент, цены, контакты.

Заказывал товар на днях, получил с задержкой но при этом меня держали в курсе и товар пришел с бонусом. Спасибо за хорошую обратную связь и отзывчивость.
Вежливый оператор - все гладко.

Беру тут шиш постійно. З плюсів: хороший якісний стелс і вакуумне пакування без запахів. Демократичні ціни. Сорт gorilla glue індор просто пушка. З мінусів: мабуть товар бистро розбирають, бо асортимент шишок маленький.

Продавця однозначно рекомендую, перевірений часом.

Беру тут шиш постійно. З плюсів: хороший якісний стелс і вакуумне пакування без запахів. Демократичні ціни. Сорт gorilla glue індор просто пушка. З мінусів: мабуть товар бистро розбирають, бо асортимент шишок маленький.

Продавця однозначно рекомендую, перевірений часом.
Киев , горячие делают на адрес .?!
Кто знает курсаните

Киев , горячие делают на адрес .?!
Кто знает курсаните
Клады в городе Киев (от 80$, левый берег)
Клад делаем на следующий день после оплаты.
Место клада в целях безопасности не обсуждается.

Замовляю досить часто у них, як вже і писав, магазин номер один на радий час. Шкода, що товар у них розбирають як пиріжки на вокзалі, бо дійсно, до вечора може і не бути чогось, на що розраховував.
Стелс супер! Дійсно якісно роблять, все у вакуумі, як має бути. По якості товару питань теж немає. Що до цін, то ви самі бачите, це чи не найкращий "соціальний" магазин, тут все доступно.
Я лише дивуюсь, чого так мало відгуків на магазин і на товари, якщо магазин реально чи не найкращий. Хороші тут магазини є, але цей дійсно топ 1.

Замовляю досить часто у них, як вже і писав, магазин номер один на радий час. Шкода, що товар у них розбирають як пиріжки на вокзалі, бо дійсно, до вечора може і не бути чогось, на що розраховував.
Стелс супер! Дійсно якісно роблять, все у вакуумі, як має бути. По якості товару питань теж немає. Що до цін, то ви самі бачите, це чи не найкращий "соціальний" магазин, тут все доступно.
Я лише дивуюсь, чого так мало відгуків на магазин і на товари, якщо магазин реально чи не найкращий. Хороші тут магазини є, але цей дійсно топ 1.
Чтобі больше для самих же хватило)думай на перед)

Добрый день, заказывал шш 20г упаковка порядок вакуумный пакет без запаха, качество тоже отличное, заказал до обеда получил на след день всё очень быстро и красиво все довольны. с магазином можно работать, скупился в магазине больше 5 раз точно .

Скажите ребята кто шишки недавно заказывал дайте фидбек пожалуйста,что по качеству, актуальное фото товара хочется увидеть

Чи зʼявились в продажі нові шишки чи все ті самі що останні пів року?

заказывал орех, сделали все очеееень оперативно, в течении часа после оплаты , я уже забирал посылочку у таксиста
Стелс не плохой, но я б не отправлял эту вещь таксою, хотя , может просто я насколько недоверчивый таксистам.

Сам орех - как снег в фильмах, переливаются кристаллики на свете , запах , а запах , это нечто.
Всем остался доволен, спасибо.

Вкладення

• IMG_0412.jpeg
    IMG_0412.jpeg
    98.5 КБ · Перегляди: 20
  • IMG_0411.jpeg
    IMG_0411.jpeg
    140 КБ · Перегляди: 20
авганка и амнезия оба очень хороших
Повідомлення об'єднано автоматично:

брал 20г шш 2 сорта качество порядок посылка тоже была в порядке, магазин проверен всё гуд

Замовляю в цьому магазині достатньо давно. З часу повномасштабки роблю це рідко, тому що вдома буваю не часто. Зараз знову їхав додому на декілька днів додому з передка, зробив невелике замовлення на гр мдма та попрохав додати 1 гр травички за додаткову ціну (не дивлячись що мінімалка 5 гр). Оператор люб'язно згодився. Також попросив відправити в день замовлення, щоб убезпечити себе від можливого форс мажор з боку доставки пошти, так як був дуже обмежений у термінах перебування вдома. Ввечері оператор відписав, що не вийшло відправити з деяких причин і відправлять завтра з бонусом у вигляді 5 гр шишек 😳
У висновку все прийшло вчасно, товар як завжди на висоті, абсолютно влаштовує особливо на майже нульовий толік. Ціни прекрасні! Ну і відношення до своїх клієнтів та військових - це окрема подяка. Зараз нажаль мало хто цінить нашу роботу і я дуже радий що цей магазин є одним із тих хто це робить! Однозначно рекомендую замовляти тут 🤝

Заказывал здесь шиш впервые
Стелс - отличный. Товар также хороший
Отправили в день оплаты

Скажите ребята кто шишки недавно заказывал дайте фидбек пожалуйста,что по качеству, актуальное фото товара хочется увидеть
фото нет. но качество амнезия крепкий

Какой сорт покупал
авганка и амнезия

брал ешки . посылка дома все довольны заказ 142бакса

Кайфовий магазин! В мене найбільша історія покупок саме у ньому, мабуть. Товари якісні, а як магазину вдається тримати хороший цінник при такій якості, я дивуюсь.
Оператор оперативно і чітко відписує, завжди підкаже і ніде не намахає, навіть якщо сам накосячив. Точно магазин, якому чужого не треба (були ситуації) за це вдячний, чесність у цій справі дуже велика рідкість.
Тут товари розлітаються дуже швидко, то якщо вам вдається застати якісний товари, вам пощастило, не втрачайте можливості. Інколи не хочеться набридати і писати кожен день оператору, запитуючи про поповнення, але час від часу доводиться це робити, бо впустити можливість замовити топової гідропоніки, або хороших марок, чи може найкращих ХТС я не хочу упускати.
Якщо товар є, то беріть.

Назад
Зверху Знизу