Киев , горячие делают на адрес .?!Беру тут шиш постійно. З плюсів: хороший якісний стелс і вакуумне пакування без запахів. Демократичні ціни. Сорт gorilla glue індор просто пушка. З мінусів: мабуть товар бистро розбирають, бо асортимент шишок маленький.
Продавця однозначно рекомендую, перевірений часом.
Клады в городе Киев (от 80$, левый берег)Киев , горячие делают на адрес .?!
Кто знает курсаните
Чтобі больше для самих же хватило)думай на перед)Замовляю досить часто у них, як вже і писав, магазин номер один на радий час. Шкода, що товар у них розбирають як пиріжки на вокзалі, бо дійсно, до вечора може і не бути чогось, на що розраховував.
Стелс супер! Дійсно якісно роблять, все у вакуумі, як має бути. По якості товару питань теж немає. Що до цін, то ви самі бачите, це чи не найкращий "соціальний" магазин, тут все доступно.
Я лише дивуюсь, чого так мало відгуків на магазин і на товари, якщо магазин реально чи не найкращий. Хороші тут магазини є, але цей дійсно топ 1.
авганка и амнезия оба очень хорошихКакой сорт брал ?
Какой сорт покупалЗаказывал здесь шиш впервые
Стелс - отличный. Товар также хороший
Отправили в день оплаты
сорт не знаю, а шишки тепличныеКакой сорт покупал
Больше индичные?)сорт не знаю, а шишки тепличные
Да, как раз то , что нравится )Больше индичные?)
Это супер, я тоже индичный любительДа, как раз то , что нравится )
фото нет. но качество амнезия крепкийСкажите ребята кто шишки недавно заказывал дайте фидбек пожалуйста,что по качеству, актуальное фото товара хочется увидеть
авганка и амнезияКакой сорт покупал
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.