МультиКекс
Гуру
ты не играешь тамну я выжил получается
ты не играешь тамну я выжил получается
Ну в ла2 да))ты не играешь там
Бро не перестанеш вживати і бухати взагалі воно не пройде ніколи, всі хвороби з середини...Я знаю, що таке псоріазЕбучий псориаз на спине не могу вылечить, у меня сейчас месяц трезвости диеты...
та хуйня все я уже не юзал и шо толку, правда он раздражается я как тополинный пух когда под феномБро не перестанеш вживати і бухати взагалі воно не пройде ніколи, всі хвороби з середини...Я знаю, що таке псоріаз
Ты тоже болел ?Бро не перестанеш вживати і бухати взагалі воно не пройде ніколи, всі хвороби з середини...Я знаю, що таке псоріаз
В мене родич дуже сильно цим боліє з 25 років в нього почалося зараз все тіло покрите..море сонце здорова їжа спорт... ніякого м'яса алкаголь саме перше відмовитися і все тому подібнеТы тоже болел ?
понятно что воды попить и спать надозрозумiло
Та дапонятно что воды попить и спать надо
Пздц...В мене родич дуже сильно цим боліє з 25 років в нього почалося зараз все тіло покрите..море сонце здорова їжа спорт... ніякого м'яса алкаголь саме перше відмовитися і все тому подібне
Admin мы все тут ждем, надеемся, и верим что скинешь ты записочку сюда, и к 10$ откроешь двери....
Сорри за оффтоп....
Репка хорошо, но деньги лучше))даже вот репки кинули)
та это было написано в стиле бартера))Репка хорошо, но деньги лучше))
А что так можно???та это было написано в стиле бартера))
На фен, ахахахахаххА что так можно???
Готов поменять свою репу на шмаль к примеру
Да хотя бы на литр вискаря![]()
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.