ЗПТ в Києві

Не допомагає, то індивідуальна реакція, чи настільки сильні болі маєш?
В тому році допомагав
В цьому році 2 рази пробував по 200 мг, не було знеболення. 6 таблеток морфіну по 10 мг допомагає , це дорівнює 2 мг бупренорфіну
Але морфін краще допомагає, ніж бупренорфін

Бупренорфін доволі таки тяжкий, не думав обрати для обезболення трамадол? Зовсім інший рівень адиктивності та абстиненції, з другим уж точно прям серйозних проблем не виникне, якщо з головою
И эйфории у некоторых 0 к тому же, сплошные плюсы

в іншій тих, хто в пах колеться
Офигеть дискриминация, не слышал даже о таком

И эйфории у некоторых 0 к тому же
Це від трамадолу нема ейфорії під яким я нещодавно підстогнував під час телефонної розмови із тобою?)
Повідомлення об'єднано автоматично:

Ну лааааадно лааааадно не буду лукавити, це була реакція на твій прекрасний голосок

Це від трамадолу нема ейфорії під яким я нещодавно підстогнував під час телефонної розмови із тобою?)
да да именно под тем трамадолом под которым я недовольный сидел во время разговора с тобой не выхватывая опиушной «щекотки» от слова совсем

Поебитесь нще сука

Онкологію маєш чи що?
Але якби тоді тиждень терпів в тиждень ні?

Зпт квиток в один кінець. Назад вороття не буде. Навіть добре пропалені опіомани не йдуть туди через це.

Онкологію маєш чи що?
Але якби тоді тиждень терпів в тиждень ні?

Зпт квиток в один кінець. Назад вороття не буде. Навіть добре пропалені опіомани не йдуть туди через це.
Буду здавати кров на онкомаркер
Так, тиждень користуватися, тиждень терпіти

Налфубін папробюй.., можіт паможєт.,

Буду здавати кров на онкомаркер
Так, тиждень користуватися, тиждень терпіти
Нада дєлать узі ., мрт таво што баліт., в нє онка маркєр.,.

Може хтось підкаже приватну клініку в Києві, де можна стати на ЗПТ , щоб можна було брати препарат на руки ? В лс, будь - ласка.
Телефонував у дві, то в одній беруть з великим стажем вживання ( сказав, що стаж 2 роки, сказали, що мало ), в іншій тих, хто в пах колеться. В державну не хочу, там треба кожний день їздити за препаратом.
Може хтось поділиться досвідом по препарату бупренорфін. Препарат треба для зняття болю, є думка, що можна буде ним користуватися і робити перерви, щоб не виникло фізичної залежності.
Мне бупр нравится, часть болей режет

Може хтось підкаже приватну клініку в Києві, де можна стати на ЗПТ , щоб можна було брати препарат на руки ? В лс, будь - ласка.
Телефонував у дві, то в одній беруть з великим стажем вживання ( сказав, що стаж 2 роки, сказали, що мало ), в іншій тих, хто в пах колеться. В державну не хочу, там треба кожний день їздити за препаратом.
Може хтось поділиться досвідом по препарату бупренорфін. Препарат треба для зняття болю, є думка, що можна буде ним користуватися і робити перерви, щоб не виникло фізичної залежності.
Капец разочарование

У меня в марте опиума было жопой жуй, знал бы тебе лучше отправил. Щас пока голяк😕

• Вподобайка
Реакції: HappyNow

HappyNow

Балів: 10
    Намутив пару таблів бупра, ще на 2 дні хватить, далі перерив зроблю, подивлюсь, чи буде абстентний синдром
Назад
Зверху Знизу