qwecursedead
Гуру
а як робити тгк желе ?) люди підкажіть будласка хочу спробувати щось нове)
Нє я натурал)Ща тобі порадять спробувати СІЛЬ
Тебе нужно сделать бутановую экстракцию из декарболизованных шишек . И замешать это с рецептом желе конфет .а як робити тгк желе ?) люди підкажіть будласка хочу спробувати щось нове)
А є тіпа зварити манагу тільки з водою і потім зробити желе так вийде?)Тебе нужно сделать бутановую экстракцию из декарболизованных шишек . И замешать это с рецептом желе конфет .
Для бутановой экстракции без очистки и перегонки ... Тебе понадобится банально преформа от бутылки , крышка уплотнитель на крышку и клапан от клипера .
Шишки декарбоксализируются в духовке при 110°с на 20-30 мин при темпе больше время меньше . Все это плотно укладывается в экстрактор и прогоняется газом . На выходе на бумаге для запекания останется зелёное масло . Которое уже по дефолту работает перорально ... Дальше по рецепту желе ...
Ну типуттггоТипо желейные конфеты?
Не , только жирная основа вытягивает то что надо из конопли . Ну или бутан пропанА є тіпа зварити манагу тільки з водою і потім зробити желе так вийде?)
а я його з дєтсва їм)я вчера попробовал варенье из молодых сосновых шишек
это просто пиздец, лучшее что я пробовал в своей жизни.
Ааа бля я птічє молоко можу з нею зробити єслі манагуНе , только жирная основа вытягивает то что надо из конопли . Ну или бутан пропан
Ты н Закарпатья ?я вчера попробовал варенье из молодых сосновых шишек
это просто пиздец, лучшее что я пробовал в своей жизни.
А трава є ? Тут канна масло хтось продає, дубас Ліон начеа як робити тгк желе ?) люди підкажіть будласка хочу спробувати щось нове)
Так трава є і кана масло вмію робитиА трава є ? Тут канна масло хтось продає, дубас Ліон наче
Желейки з дистилятом мабуть треба, або з рсоТак трава є і кана масло вмію робити
та я масло просто так не люблю(Желейки з дистилятом мабуть треба, або з рсо
Бахни масла просто і буде тобі щастя
То печуть з ним всякі штуки. А чого 5 грам чистого на хліб, не хочеш ? Я колись по чайній ложці їв з хлібом, прикольно булота я масло просто так не люблю(
я с USAЖитомирТы н Закарпатья ?
Та печеньки вже скучно а з хлібом я масло не люблю навіть в картошці не люблюТо печуть з ним всякі штуки. А чого 5 грам чистого на хліб, не хочеш ? Я колись по чайній ложці їв з хлібом, прикольно було
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.