Жалоба на продавца felixcreed нарушает Устав Секты и Продает в тг через лс на Форуме

якщо мова не про тебе, то чим я саме тобі насолив, не розумію, тим що в мене бошки дешеві?)
тим більш, ти про все кажеш абстрактно, а як би, а якщо, я не знаю скільки..тобі шкода якихось бідолаг, ти типу донкіхот для тих кого швиронули?)
я нікого не кинув і не збирався, тим паче раста тема блін, хто кидає в цій двіжухі, то не може зватися гровером. саме гровером, а не баригою, з якісним товаром і приємними цінами.

і це не твої питання, скільки я буду при справах, всі мої угоди з форуму були проведені через гаранта, не цурався справ з ним, це зручно і безпечно, комісія посильна для всих.
а якщо початківців будуть підйобувати такі «сторожили» то якісних магазинів додаватися не буде нажаль, а швиронути можуть і магазини з верхівки форуму.
і доречі про «сторожил»
не знаю як ти давно тут на форумі, що так типу топиш за справедливість
але я тут з часів коли був папай з тг ботом, у марло ще не було відправок, в представництвах були шишки по 800 за 5гр, а в нескафе лютий амфітамін..
тож культуру форуму я січу

• Haha
Реакції: Guap
Да, факта продажи действительно не было, но в правилах написано следующее
публикация/отправка в лс контактов строго запрещена! В случае обнаружения нарушения тема ТС`а отправится в раздел "корзины", для возобновления необходимо будет оплатить штраф в размере 100 $

Факт отправки в лс контактов был? Поэтому тему согласно правилам переместил в корзину

Смотри, в правилах, на которые ты ссылался при написании данной жалобы, написано

публикация/отправка в лс контактов строго запрещена! В случае обнаружения нарушения тема ТС`а отправится в раздел "корзины", для возобновления необходимо будет оплатить штраф в размере 100 $

Нарушение благодаря твоей проницательности обнаружено, поэтому тема была перемещена в корзину. Если felixcreed изъявит желание восстановить тему, он оплатит штраф Админу, часть из которого пойдёт на твой счёт
таке питання
в правилах написано, що 100$ треба оплатити для відновлення теми.
бошки закінчилися, можу не відновлювати.

чи заборонено створювати нову тему коли буде інший товар?
в правилах з цього приводу нічого не вказано.

без теми складніше оплатити штраф, якщо є можливість, то можу оплатити 100$ при наступній угоді через гаранта.
індор всеодно ще не завтра.

таке питання

без теми складніше оплатити штраф, якщо є можливість, то можу оплатити 100$ при наступній угоді через гаранта.
нагадаю що ситуація неоднозначна, факту продажу в тг не було, тг скинув після прохання покупця, а не як спам чи типу того, може й справді нюдси хотів він скинути мені за бошки дешеві, і на останній сотці бошок без гаранта я б особливо зверху не заробив би

нагадаю що ситуація неоднозначна, факту продажу в тг не було, тг скинув після прохання покупця, а не як спам чи типу того, може й справді нюдси хотів він скинути мені за бошки дешеві, і на останній сотці бошок без гаранта я б особливо зверху не заробив би

Факту відправлення контактів у лс не було?
таке питання

Напиши Адміну в личку, всі питання щодо оплати до нього
Повідомлення об'єднано автоматично:

По скрінам неважко зрозуміти, що обговорюється покупка 50 грам шишок, а не про нюдси

Факту відправлення контактів у лс не було?

Напиши Адміну в личку, всі питання щодо оплати до нього
Повідомлення об'єднано автоматично:

По скрінам неважко зрозуміти, що обговорюється покупка 50 грам шишок, а не про нюдси
на скрінах доречі, обговорення угоди немає, тільки наявність і залишки
факт відправки контакту був, для зручності покупця, це було його прохання
єдиний раз відписав контакт, і така сука.

але ви також враховуйте суму угоди, 50шш, мови про яких не було, по 90, це 4.5к, що я з них без гаранта отримав би? 50грн, чи яка там комісія?..

так і не зрозуміло чи можна створювати нову тему, бо знову ж, в правилах про це нічого не сказано, а ви апелюєте одним лише та ще й виділеним пунктом з них..

далі вже відпишу адміну
дякую

так і не зрозуміло чи можна створювати нову тему
Ні, створювати нову тему можна тільки якщо Адмін дасть добро
а ви апелюєте одним лише та ще й виділеним пунктом з них..
Тому що ти стверджуєш, що угоди без гаранта не було і правила не були порушені. Але факт відправлення контактів зафіксовано ТСом на скрінах, що і є порушенням правил

Пользователь, что продает марихуану на постоянной основе наплевательски относится к Уставу Секты. [/COLOR][/SIZE]

чомусь так і думав, що ти засланий, типу не вистачає на бошки, вирішив 20$ заробити?)

факту продажу через тг не було, бо цей пінкертон не надав вам переписки з тг, тож сумнівно.

також не було мови про продаж через тг, так як я неодноразово користувався послугами гаранта, і ніяких причин для того щоб в тіньову продавати через тг, не було.
Тобі ніхто не давав прав надавати свої тг контакти. Кожен, хто в тій темі буде давати контакти, не буде просто там працювати. Ви взагалі охеріли, вам дають можливість заробляти, але на правила кладете. Що ж, добре.
Если ты это затеял не ради 20$ , так заяви публично что ты отказываешься от оплаты и ты за справедливость, давай, посмотрим чего ты стоишь :)
Пожалуйста, мне чужое мнение не интересно. Не флуди там где тебя не просят и перечитай правила внимательно для этого раздела.
Виходить, що якщо в тебе тема з продажу чогось, то навіть не можна надавати якісь контакти не з цілями продажу. Типу гровер продає шиши, чувак пише в лс з приводу покупки (ціни, терміни, згоди на гаранта), а потім йому стало цікаво самому вирощувати і він хоче перейти в якийсь месенджер для більш швидкого та зручного спілкування в цілях консультації по грову, цей гровер надає контакт, то виходить що цей гровер порушник і розбійник.
Який ти молодець) Все вірно в тебе виходить. Спілкування лише через особисті повідомлення на форумі, через чат за допомогою опції "приватна розмова" і ВСЕ. Хто винен в тому, що в "продавця" немає 600 $ на розміщення? З якого перепугу в них мають бути такі самі права, як в тих же самих Частних Продавців? Не флуді будь-ласка, твоя думка мені також не цікава.
Ти що думаєш тут взагалі лохи сидять?) Для тебе доступ вже заборонений для створення там тем, можеш спробувати.
О якій неоднозначній ситуації йде мова? Те що ти не маєш права скидувати свої контакти у особисті поки не отримуєш повноцінний статуса продавця? Ти про це чи що? Ти мав відповісти: згідно правил форуму я не маю права скидувати контакт, якщо бажаєш продовжимо тут спілкування, ні то ні. Ти неправий і сам це знаєш, просто лебедя рубиш незрозуміло для чого.

Проженный дело говорит. Подождите, сейчас пойдут первые кидки с барахолки от тех кто контакты таким образом дает и потом посмотрим как вы запоете на сектантов-продавцов уже кидал без депозита) Это все делается не спроста, а чтобы уберечь вас от массовых кидков. А сектантам у кого вообще ноль хотим дать такую возможность, но и тут к моему сожалению пытаются обойти правила, что не считаю правильным.

Тема находится в разделе "корзины" и была закрыта, сумма к оплате штрафа составила 100 $. Данная тема отправляется в раздел "Обработанных жалоб", в случае оплаты штрафа 20 $ получит Сектант Проженный , спасибо за уведомление.

Назад
Зверху Знизу