Жалоба на продавца felixcreed нарушает Устав Секты и Продает в тг через лс на Форуме

Ти ж розумієш що якщо продавець штраф не заплатить, то ти ніхуя не отримаєш ?😀
20$ это немного, тут дело в том что Шпинат меня в корзину отправил
Клоун, а ти в тг про продажі домовлявся? Чи може ти там хотів знайти друга і обговорити з ним що їв на сніданок?
Такі мелочні люди, з тобою по людськи, а ти хитрий щур. Попередньо домовся щоб перейти десь в месенджери і спілкуватись по дружньому, а зараз робиш підставу з продажем? Шкода що тут не можна вішати ярлик 🏷️ під конкретного сектант, типу щоб у мене було видно нік на форумі наприклад Проженний, а десь в лапках (Хитрий гусь, Щур, Плакса, НеПорядочний).
Клоун из нас явно ты, если ты решил забор выстроить по поводу продаж в тг Действительно, felixcreed дал мне его, что бы что?)))))

20$ это немного, тут дело в том что Шпинат менятв корзину отправил

Клоун из нас явно ты, если ты решил забор выстроить по поводу продаж в тг Действительно, felixcreed дал мне его, что бы что?)))))
Если ты это затеял не ради 20$ , так заяви публично что ты отказываешься от оплаты и ты за справедливость, давай, посмотрим чего ты стоишь :)

20$ это немного, тут дело в том что Шпинат менятв корзину отправил

продажу в тг, не було, так що заспокойся, ніхто тобі 20$ не скине, хіба що на OF, але тут контакти твої скидати не можна, тільки лс.

Если ты это затеял не ради 20$ , так заяви публично что ты отказываешься от оплаты и ты за справедливость, давай, посмотрим чего ты стоишь :)
Слушай, но без мотивации же вообще не интересно.. Дело в том что, я когда то уже был на месте около того, как felixcreed Меня просто удивляет как же раньше это было неправильно, а теперь норм. А когда кинут вдоль по братскому базару, то никто ничего не возместит. У шопа и частного барыги не только отличия есть, но и факт что рано или поздно кидаловым все заканчивается на бабки. Я лично топлю за эти правила, пусть кто хочет так и делает, а на Секте все - как положено

Пользователь, что продает марихуану на постоянной основе наплевательски относится к Уставу Секты. [/COLOR][/SIZE]

чомусь так і думав, що ти засланий, типу не вистачає на бошки, вирішив 20$ заробити?)

факту продажу через тг не було, бо цей пінкертон не надав вам переписки з тг, тож сумнівно.

також не було мови про продаж через тг, так як я неодноразово користувався послугами гаранта, і ніяких причин для того щоб в тіньову продавати через тг, не було.
Да, факта продажи действительно не было, но в правилах написано следующее
публикация/отправка в лс контактов строго запрещена! В случае обнаружения нарушения тема ТС`а отправится в раздел "корзины", для возобновления необходимо будет оплатить штраф в размере 100 $

Факт отправки в лс контактов был? Поэтому тему согласно правилам переместил в корзину

Шпинат , можете хотя бы занавес неоднозначности немного ослабить. Это же все таки не иссключение из правил или это не так работает? Йоб еще и в корзину…
Смотри, в правилах, на которые ты ссылался при написании данной жалобы, написано

публикация/отправка в лс контактов строго запрещена! В случае обнаружения нарушения тема ТС`а отправится в раздел "корзины", для возобновления необходимо будет оплатить штраф в размере 100 $

Нарушение благодаря твоей проницательности обнаружено, поэтому тема была перемещена в корзину. Если felixcreed изъявит желание восстановить тему, он оплатит штраф Админу, часть из которого пойдёт на твой счёт

Факт отправки в лс контактов был? Поэтому тему согласно правилам переместил в корзину

Смотри, в правилах, на которые ты ссылался при написании данной жалобы, написано

Нарушение благодаря твоей проницательности обнаружено, поэтому тема была перемещена в корзину. Если felixcreed изъявит желание восстановить тему, он оплатит штраф Админу, часть из которого пойдёт на твой счёт
Я не так вас понял, посчитал что моя жалоба в корзину отправляется вместо ветки сейлера. Все по плану тогда)

Слушай, но без мотивации же вообще не интересно.. Дело в том что, я когда то уже был на месте около того, как felixcreed Меня просто удивляет как же раньше это было неправильно, а теперь норм. А когда кинут вдоль по братскому базару, то никто ничего не возместит. У шопа и частного барыги не только отличия есть, но и факт что рано или поздно кидаловым все заканчивается на бабки. Я лично топлю за эти правила, пусть кто хочет так и делает, а на Секте все - как положено
не треба порівнювати всіх під одну, якщо тебе кинули то це ти лох, а не барига поганий.

Я не так вас понял, посчитал что моя жалоба в корзину отправляется вместо ветки сейлера. Все по плану тогда)
Твоя тема остаётся на месте, жди когда Админ до неё доберётся и примет решение по жалобе

Действительно, @felixcreed дал мне его, что бы что?)))))
Я ібу, може ти йому натрусив що шукаєш друга, бракує спілкування так як на форум немає можливості часто заходити, а по факту збоченець і хочеш йому нюдси надсилати 🤷‍♂️, ти ж скрінів з тг не наробив де ви домовляєтесь про виконання угоди поза форумом. Я бачу переписку в лс форуму де домовляєшся про покупку, окремо якийсь тг, але фото з тг де там ти домовляєшся про покупку, завершена угода з фактом покупки/продажу немає.
Та ні, висосати проблему, підвести докази якісь, тут фінансовий інтерес
А когда кинут вдоль по братскому базару, то никто ничего не возместит. У шопа и частного барыги не только отличия есть, но и факт что рано или поздно кидаловым все заканчивается на бабки. Я лично топлю за эти правила, пусть кто хочет так и делает, а на Секте все - как положено
Ой, про кидки не варто. Кинути може будь який шоп, без компенсацій, а арбітраж просто буде доданий до «загальний список скарг». Мене більше тригерить та хуйня коли чувак замовляє щось, переходить по контактах в темі продавця, а виявляється через 3 години контакти вже не актуальні, ти кинув гроші швиру😂, чи порожні перезаклади які можна робити безкінечно, чи карт-бланш на дозвіл кидати через доставку нп так як такі скарги не розглядають. А ти борець з кидками, сам пропонуєш першим для чогось перейти в тг (хуй знає про що ти там хотів спілкуватись) і намагаєшся з цього висосати порушення і зірвати джекпот у вигляді фінансової мотивації.
Нарушение благодаря твоей проницательности обнаружено, поэтому тема была перемещена в корзину.
Дядя просто уміло створив умови сподіваючись на гешефт у вигляді 20$, а йому хіба що по губах поводять за такі гнилі прокладки. Нехай скаже про що він в тг спілкувався.
Виходить, що якщо в тебе тема з продажу чогось, то навіть не можна надавати якісь контакти не з цілями продажу. Типу гровер продає шиши, чувак пише в лс з приводу покупки (ціни, терміни, згоди на гаранта), а потім йому стало цікаво самому вирощувати і він хоче перейти в якийсь месенджер для більш швидкого та зручного спілкування в цілях консультації по грову, цей гровер надає контакт, то виходить що цей гровер порушник і розбійник.

Тебя не в корзину, а в петушарню отправить нужно.

бажано не плутати проникливість із щурством.
штраф буде оплачений пізніше, бо зараз, з моєю «космічною» намученою через тг базою, немаю нагоди.)
ще й 20ка піде не на розвиток форуму нажаль.

это точно
Повідомлення об'єднано автоматично:

бажано не плутати проникливість із щурством.
штраф буде оплачений пізніше, бо зараз, з моєю «космічною» намученою через тг базою, немаю нагоди.)
ще й 20ка піде не на розвиток форуму нажаль.
жалко шо на форуме есть такие петро щуры

А это сути дела не меняет. Если 14-летка разрешает тебе себя ебать, это перестает быть преступлением?
рука - лицо…
с ее разрешения я ей дам в рот , это перестает быть преступлением?

не треба порівнювати всіх під одну, якщо тебе кинули то це ти лох, а не барига поганий.
Тут речь не обо мне. И не надо на личности переходить, пока еще никто никого не кинул. Мне жалко бедолаг бывает тупо. Я же не знаю сколько ты будешь при делах времени. На доверии скорее сломается для многих движуха. 10% за гаранта это немного . Жаль что последствия в ином порядке будут оч хуевые. Я помню эти правила много лет

Ахуенный статус был бы 😂
ПетроЩур
Тебе запрещено писать как саппорту в арбитражах и тем самым пиарить свою движуху. Предлогаю больше не отвечать)

А шо как там расскажи. Информация из
первоисточников всегда ценная бо першорідна. Як там в суммі на півниську, можно дізнатися?

на районе таким щурам дають отцовского шапаллаха і отправляють гулять з кимось таким же без обід
Ну вот и не гуляй дальше своего двора районный! Если мутиишь дым, то отдавай отчёт. А продавать, так и подавно. И это давно уже не первый урок на опыте LAB’се

Тут речь не обо мне. И не надо на личности переходить, пока еще никто никого не кинул. Мне жалко бедолаг бывает тупо. Я же не знаю сколько ты будешь при делах времени. На доверии скорее сломается для многих движуха. 10% за гаранта это немного . Жаль что последствия в ином порядке будут оч хуевые. Я помню эти правила много лет

Тебе запрещено писать как саппорту в арбитражах и тем самым пиарить свою движуху. Предлогаю больше не отвечать)
якщо мова не про тебе, то чим я саме тобі насолив, не розумію, тим що в мене бошки дешеві?)
тим більш, ти про все кажеш абстрактно, а як би, а якщо, я не знаю скільки..тобі шкода якихось бідолаг, ти типу донкіхот для тих кого швиронули?)
я нікого не кинув і не збирався, тим паче раста тема блін, хто кидає в цій двіжухі, то не може зватися гровером. саме гровером, а не баригою, з якісним товаром і приємними цінами.

і це не твої питання, скільки я буду при справах, всі мої угоди з форуму були проведені через гаранта, не цурався справ з ним, це зручно і безпечно, комісія посильна для всих.
а якщо початківців будуть підйобувати такі «сторожили» то якісних магазинів додаватися не буде нажаль, а швиронути можуть і магазини з верхівки форуму.

Назад
Зверху Знизу