Жалоба на продавца felixcreed нарушает Устав Секты и Продает в тг через лс на Форуме

якщо мова не про тебе, то чим я саме тобі насолив, не розумію, тим що в мене бошки дешеві?)
тим більш, ти про все кажеш абстрактно, а як би, а якщо, я не знаю скільки..тобі шкода якихось бідолаг, ти типу донкіхот для тих кого швиронули?)
я нікого не кинув і не збирався, тим паче раста тема блін, хто кидає в цій двіжухі, то не може зватися гровером. саме гровером, а не баригою, з якісним товаром і приємними цінами.

і це не твої питання, скільки я буду при справах, всі мої угоди з форуму були проведені через гаранта, не цурався справ з ним, це зручно і безпечно, комісія посильна для всих.
а якщо початківців будуть підйобувати такі «сторожили» то якісних магазинів додаватися не буде нажаль, а швиронути можуть і магазини з верхівки форуму.
і доречі про «сторожил»
не знаю як ти давно тут на форумі, що так типу топиш за справедливість
але я тут з часів коли був папай з тг ботом, у марло ще не було відправок, в представництвах були шишки по 800 за 5гр, а в нескафе лютий амфітамін..
тож культуру форуму я січу

• Haha
Реакції: Guap
Да, факта продажи действительно не было, но в правилах написано следующее
публикация/отправка в лс контактов строго запрещена! В случае обнаружения нарушения тема ТС`а отправится в раздел "корзины", для возобновления необходимо будет оплатить штраф в размере 100 $

Факт отправки в лс контактов был? Поэтому тему согласно правилам переместил в корзину

Смотри, в правилах, на которые ты ссылался при написании данной жалобы, написано

публикация/отправка в лс контактов строго запрещена! В случае обнаружения нарушения тема ТС`а отправится в раздел "корзины", для возобновления необходимо будет оплатить штраф в размере 100 $

Нарушение благодаря твоей проницательности обнаружено, поэтому тема была перемещена в корзину. Если felixcreed изъявит желание восстановить тему, он оплатит штраф Админу, часть из которого пойдёт на твой счёт
таке питання
в правилах написано, що 100$ треба оплатити для відновлення теми.
бошки закінчилися, можу не відновлювати.

чи заборонено створювати нову тему коли буде інший товар?
в правилах з цього приводу нічого не вказано.

без теми складніше оплатити штраф, якщо є можливість, то можу оплатити 100$ при наступній угоді через гаранта.
індор всеодно ще не завтра.

таке питання

без теми складніше оплатити штраф, якщо є можливість, то можу оплатити 100$ при наступній угоді через гаранта.
нагадаю що ситуація неоднозначна, факту продажу в тг не було, тг скинув після прохання покупця, а не як спам чи типу того, може й справді нюдси хотів він скинути мені за бошки дешеві, і на останній сотці бошок без гаранта я б особливо зверху не заробив би

нагадаю що ситуація неоднозначна, факту продажу в тг не було, тг скинув після прохання покупця, а не як спам чи типу того, може й справді нюдси хотів він скинути мені за бошки дешеві, і на останній сотці бошок без гаранта я б особливо зверху не заробив би

Факту відправлення контактів у лс не було?
таке питання

Напиши Адміну в личку, всі питання щодо оплати до нього
Повідомлення об'єднано автоматично:

По скрінам неважко зрозуміти, що обговорюється покупка 50 грам шишок, а не про нюдси

Факту відправлення контактів у лс не було?

Напиши Адміну в личку, всі питання щодо оплати до нього
Повідомлення об'єднано автоматично:

По скрінам неважко зрозуміти, що обговорюється покупка 50 грам шишок, а не про нюдси
на скрінах доречі, обговорення угоди немає, тільки наявність і залишки
факт відправки контакту був, для зручності покупця, це було його прохання
єдиний раз відписав контакт, і така сука.

але ви також враховуйте суму угоди, 50шш, мови про яких не було, по 90, це 4.5к, що я з них без гаранта отримав би? 50грн, чи яка там комісія?..

так і не зрозуміло чи можна створювати нову тему, бо знову ж, в правилах про це нічого не сказано, а ви апелюєте одним лише та ще й виділеним пунктом з них..

далі вже відпишу адміну
дякую

так і не зрозуміло чи можна створювати нову тему
Ні, створювати нову тему можна тільки якщо Адмін дасть добро
а ви апелюєте одним лише та ще й виділеним пунктом з них..
Тому що ти стверджуєш, що угоди без гаранта не було і правила не були порушені. Але факт відправлення контактів зафіксовано ТСом на скрінах, що і є порушенням правил

Назад
Зверху Знизу