• ⬇️SHOPSTARSHOP⬇️ Клады 🔹 Отправки в день оплаты!📦 Качество 🔥 Контакты: @shopstarshop7
  • ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ
  • ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

хуже чем в кндр

уже забрали человек 10 с секты,это лажа
где бронь

Та бля шо видел? Кентов так в бусик по чучуть запихивают
От бля, щодо бусифікації. Я зараз сама військова і мій підрозділ на стадії комплектування. В бусік пхають,так. Але далеко не всіх. Щоб запхали і повезли треба або неадекватно поводитись з співробітниками ТЦК, або жорстко порушувати військовий облік і класти хуй на оновлення доків.
Якщо ти адекватно себе поводиш, то обмежишся візитом в ТЦК самостійно/ додатком резерв+.
Я не кажу,що всі ТЦК булочки, я кажу про більшість . Гандонів там теж хватає, але далеко не всі.
Так, якщо ти оновлюєш доки і проходиш влк - тебе призовуть. Але ти в праві підготуватись до ВЛК, пройти лікарів ДО ВЛК. І отримавши обмежену придатність, так звану "Б"шку - прослужити в тилу. Вакансій дохуя. Ми наприклад, людей на бойові посади знайшли швидше із бажаючих. А от штаб, забезпечення,склади там пєчаль

От бля, щодо бусифікації. Я зараз сама військова і мій підрозділ на стадії комплектування. В бусік пхають,так. Але далеко не всіх. Щоб запхали і повезли треба або неадекватно поводитись з співробітниками ТЦК, або жорстко порушувати військовий облік і класти хуй на оновлення доків.
Якщо ти адекватно себе поводиш, то обмежишся візитом в ТЦК самостійно/ додатком резерв+.
Я не кажу,що всі ТЦК булочки, я кажу про більшість . Гандонів там теж хватає, але далеко не всі.
Так, якщо ти оновлюєш доки і проходиш влк - тебе призовуть. Але ти в праві підготуватись до ВЛК, пройти лікарів ДО ВЛК. І отримавши обмежену придатність, так звану "Б"шку - прослужити в тилу. Вакансій дохуя. Ми наприклад, людей на бойові посади знайшли швидше із бажаючих. А от штаб, забезпечення,склади там пєчаль
Все без исключения

сафари на мужчин продолжаетса -даже солевых забирают . Идешь по городу и народу почти нет .

Що ж то коїться...

Сафарі на кого? Чоловіки служать, навіть ті що не хотіли, знаходять в собі щось і йдуть хоч кимось служити, якщо в піхоті страшно.
Просто варто обрати підрозділ завчасно.
сафари на сцикунів продолжаетса -даже солевых забирают . Идешь по городу и народу почти нет .

Мне нравится, я люблю украину, наших людей, нашу власть, вместе мы настолько сильны что с лёгкостью победим любого.. не говоря про какое-то там болото🦫
Как дела обстоят во Львове?

Ахахахаххахахаха найс пропаганда, но вот только сектанты не настолько долбоебы, у нас своих куча знакомых которые так или иначе попали на войну и уже 80-85% из них умерли или числятся как «пропавшие без вести»(ну то есть тоже мертвые, просто их комбат еще хочет получать на их якобы обеспечение)
Повідомлення об'єднано автоматично:

Жаль реакции «клоун»/«🤡» на форуме нет, так и хочется поставить на твое сообщение

Все зависит от города. В Харькове одни бляди. Прям не военные а ОПГ

Мне нравится, я люблю украину, наших людей, нашу власть, вместе мы настолько сильны что с лёгкостью победим любого.. не говоря про какое-то там болото🦫
Ми стали потужніші ніж були

Заметь по банковой и по центру Москвы не одного прилета
Да
У нас супермаркеты кошмарят

Мост перекрыли - все авто тормозили, я взял велик и на велике на работу проехал

Назад
Зверху Знизу