С номерами АА0001ААЕздий на лайбике
С номерами АА0001ААЕздий на лайбике
Знаюуже забрали человек 10 с секты,это лажа
где бронь
Буханка еще лет 30 по ездеет
Писец ,писецуже забрали человек 10 с секты,это лажа
где бронь
От бля, щодо бусифікації. Я зараз сама військова і мій підрозділ на стадії комплектування. В бусік пхають,так. Але далеко не всіх. Щоб запхали і повезли треба або неадекватно поводитись з співробітниками ТЦК, або жорстко порушувати військовий облік і класти хуй на оновлення доків.Та бля шо видел? Кентов так в бусик по чучуть запихивают
Все без исключенияОт бля, щодо бусифікації. Я зараз сама військова і мій підрозділ на стадії комплектування. В бусік пхають,так. Але далеко не всіх. Щоб запхали і повезли треба або неадекватно поводитись з співробітниками ТЦК, або жорстко порушувати військовий облік і класти хуй на оновлення доків.
Якщо ти адекватно себе поводиш, то обмежишся візитом в ТЦК самостійно/ додатком резерв+.
Я не кажу,що всі ТЦК булочки, я кажу про більшість . Гандонів там теж хватає, але далеко не всі.
Так, якщо ти оновлюєш доки і проходиш влк - тебе призовуть. Але ти в праві підготуватись до ВЛК, пройти лікарів ДО ВЛК. І отримавши обмежену придатність, так звану "Б"шку - прослужити в тилу. Вакансій дохуя. Ми наприклад, людей на бойові посади знайшли швидше із бажаючих. А от штаб, забезпечення,склади там пєчаль
сафари на сцикунів продолжаетса -даже солевых забирают . Идешь по городу и народу почти нет .
Как дела обстоят во Львове?Мне нравится, я люблю украину, наших людей, нашу власть, вместе мы настолько сильны что с лёгкостью победим любого.. не говоря про какое-то там болото![]()
Ну, якщо так, то можна в медичний бат до нас оформитиУ меня однокласника на борщаговке бусифицировали месяц назал ) в учебке щас
Пизди ихШел домой только что, два бусина стоят типо не плятся
Как у тебя на Аве?)Ездий на лайбике
Ахахахаххахахаха найс пропаганда, но вот только сектанты не настолько долбоебы, у нас своих куча знакомых которые так или иначе попали на войну и уже 80-85% из них умерли или числятся как «пропавшие без вести»(ну то есть тоже мертвые, просто их комбат еще хочет получать на их якобы обеспечение)От бля, щодо бусифікації. Я зараз сама військова і мій підрозділ на стадії комплектування. В бусік пхають,так. Але далеко не всіх. Щоб запхали і повезли треба або неадекватно поводитись з співробітниками ТЦК, або жорстко порушувати військовий облік і класти хуй на оновлення доків.
Якщо ти адекватно себе поводиш, то обмежишся візитом в ТЦК самостійно/ додатком резерв+.
Я не кажу,що всі ТЦК булочки, я кажу про більшість . Гандонів там теж хватає, але далеко не всі.
Так, якщо ти оновлюєш доки і проходиш влк - тебе призовуть. Але ти в праві підготуватись до ВЛК, пройти лікарів ДО ВЛК. І отримавши обмежену придатність, так звану "Б"шку - прослужити в тилу. Вакансій дохуя. Ми наприклад, людей на бойові посади знайшли швидше із бажаючих. А от штаб, забезпечення,склади там пєчаль
Все зависит от города. В Харькове одни бляди. Прям не военные а ОПГОт бля, щодо бусифікації. Я зараз сама військова і мій підрозділ на стадії комплектування. В бусік пхають,так. Але далеко не всіх. Щоб запхали і повезли треба або неадекватно поводитись з співробітниками ТЦК, або жорстко порушувати військовий облік і класти хуй на оновлення доків.
Ми стали потужніші ніж булиМне нравится, я люблю украину, наших людей, нашу власть, вместе мы настолько сильны что с лёгкостью победим любого.. не говоря про какое-то там болото![]()
Да только дохнемМи стали потужніші ніж були
ДаДа только дохнем
Заметь по банковой и по центру Москвы не одного прилетаДа
Около одного миллиона военных, без гражданских даже
P.S. Я же с сарказмом. Категорически против войны.
ДаЗаметь по банковой и по центру Москвы не одного прилета
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.