• ⬇️SHOPSTARSHOP⬇️ Клады 🔹 Отправки в день оплаты!📦 Качество 🔥 Контакты: @shopstarshop7
  • ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ
  • ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

хуже чем в кндр

Сафарі на кого? Чоловіки служать, навіть ті що не хотіли, знаходять в собі щось і йдуть хоч кимось служити, якщо в піхоті страшно.
Просто варто обрати підрозділ завчасно.
в штурмовики всех гонят,если месяц пропетлял то это уже опытный ветеран. там без шансов для меня ...я туда не пойду.лучше растреляйте

Та то Ипсо..

Ахахахаххахахаха найс пропаганда, но вот только сектанты не настолько долбоебы, у нас своих куча знакомых которые так или иначе попали на войну и уже 80-85% из них умерли или числятся как «пропавшие без вести»(ну то есть тоже мертвые, просто их комбат еще хочет получать на их якобы обеспечение)
Повідомлення об'єднано автоматично:

Жаль реакции «клоун»/«🤡» на форуме нет, так и хочется поставить на твое сообщение
Постав клоуна собі на аватарку, я висловлюю свої реалії. І те що висловлюєш ти, теж має місце в певних бригадах. Бо армія це зріз суспільства, є різні люди, різні підрозділи і командири.
Я особисто оформилась в батальйоні,який знайшла собі сама, у нас культура добровільного залучення до війська, із всіх людей, поки що було тільки 3 витягнутих з ТЦК, яких просто бусифікували. Двох направили чудом до нас, 1 після затримання сам знайшов нас і ми його просто забрали поки його не розподілили до піхоти.

• Вподобайка
Реакції: Myn
в штурмовики всех гонят,если месяц пропетлял то это уже опытный ветеран. там без шансов для меня ...я туда не пойду.лучше растреляйте
Ні, хоч ДШВ і ШБ є пріоритетними в комплектуванні. Це все залежить від конкретного ТЦК і їх мобілізаційної директиви. Це типу список підрозділів,які потребують комплектування.
Наприклад, мій бат медичний, але ми були в директиві парочки ТЦК. І ми як робили, наш рекрутер постійно їздив в ТЦК і пропонував там призовникам співбесіду і відбір до нас. Є люди, які розуміючи своє положення погоджувались на відбір і проходили співбесіду, потім їх відібраних вже наші супроводжували на ВЛК.
У мене особисто було по іншому, бо я мобілізовуватись йшла добровільно, завчасно домовившись з підрозділом і за посаду. Нас добровільно зібраних поділили на групки. Нас було 9 дівчат, ми приїхали під ТЦК,нас зустрів рекрутер, ми без черги пройшли в ТЦК, за оформленням документів і направленням на ВЛК. В той же день,нас відвезли в лікарню на ВЛК. Хто пройшов за один день вже ввечері отримали військовий квиток. Мені ВЛК довелося проходити майже тиждень, бо мені призначали дообстеження по зору. Але я пройшла і отримала свій воєннік, оформилась і все, in the army now.

А да в Харькове всу спелинали тцк и отправили их в окопы за что им честь и хвала

А да в Харькове всу спелинали тцк и отправили их в окопы за что им честь и хвала
На днях было что 70% от здоровых военкомов перевели на фронт.
Но сколько военкомов вообще годных в общем количестве - не уточняли. Бо там же типа списанные и по здоровью не подходящие большинство (на бумаге).

На днях было что 70% от здоровых военкомов перевели на фронт.
Но сколько военкомов вообще годных в общем количестве - не уточняли. Бо там же типа списанные и по здоровью не подходящие большинство (на бумаге).
Дети и родня политиков и остальной швали
Повідомлення об'єднано автоматично:

Как пример дети прокуроров и судей где они

Назад
Зверху Знизу