Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
Сафарі на кого? Чоловіки служать, навіть ті що не хотіли, знаходять в собі щось і йдуть хоч кимось служити, якщо в піхоті страшно.
Просто варто обрати підрозділ завчасно.
Ахахахаххахахаха найс пропаганда, но вот только сектанты не настолько долбоебы, у нас своих куча знакомых которые так или иначе попали на войну и уже 80-85% из них умерли или числятся как «пропавшие без вести»(ну то есть тоже мертвые, просто их комбат еще хочет получать на их якобы обеспечение)
Повідомлення об'єднано автоматично:
Жаль реакции «клоун»/«» на форуме нет, так и хочется поставить на твое сообщение
Постав клоуна собі на аватарку, я висловлюю свої реалії. І те що висловлюєш ти, теж має місце в певних бригадах. Бо армія це зріз суспільства, є різні люди, різні підрозділи і командири.
Я особисто оформилась в батальйоні,який знайшла собі сама, у нас культура добровільного залучення до війська, із всіх людей, поки що було тільки 3 витягнутих з ТЦК, яких просто бусифікували. Двох направили чудом до нас, 1 після затримання сам знайшов нас і ми його просто забрали поки його не розподілили до піхоти.
Ні, хоч ДШВ і ШБ є пріоритетними в комплектуванні. Це все залежить від конкретного ТЦК і їх мобілізаційної директиви. Це типу список підрозділів,які потребують комплектування.
Наприклад, мій бат медичний, але ми були в директиві парочки ТЦК. І ми як робили, наш рекрутер постійно їздив в ТЦК і пропонував там призовникам співбесіду і відбір до нас. Є люди, які розуміючи своє положення погоджувались на відбір і проходили співбесіду, потім їх відібраних вже наші супроводжували на ВЛК.
У мене особисто було по іншому, бо я мобілізовуватись йшла добровільно, завчасно домовившись з підрозділом і за посаду. Нас добровільно зібраних поділили на групки. Нас було 9 дівчат, ми приїхали під ТЦК,нас зустрів рекрутер, ми без черги пройшли в ТЦК, за оформленням документів і направленням на ВЛК. В той же день,нас відвезли в лікарню на ВЛК. Хто пройшов за один день вже ввечері отримали військовий квиток. Мені ВЛК довелося проходити майже тиждень, бо мені призначали дообстеження по зору. Але я пройшла і отримала свій воєннік, оформилась і все, in the army now.
На днях было что 70% от здоровых военкомов перевели на фронт.
Но сколько военкомов вообще годных в общем количестве - не уточняли. Бо там же типа списанные и по здоровью не подходящие большинство (на бумаге).
На днях было что 70% от здоровых военкомов перевели на фронт.
Но сколько военкомов вообще годных в общем количестве - не уточняли. Бо там же типа списанные и по здоровью не подходящие большинство (на бумаге).