• ⬇️SHOPSTARSHOP⬇️ Клады 🔹 Отправки в день оплаты!📦 Качество 🔥 Контакты: @shopstarshop7
  • ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ
  • ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

Хотели бы навешать пиздюлей К.Роналду?

MAGNUS

Сектант
Повідомлення
89
Репутація
382
Вподобайки
232
Бали
228
Теперь есть такая возможность! Роналду стал новым персонажем игры FATAL FURY дата выхода 24 апреля 2025 года

Хотели бы поводить своим упругим членом по его отбеленному anal?
Теперь есть такая возможность!

Хотели бы поводить своим упругим членом по его отбеленному anal?
Теперь есть такая возможность!
ну знаэш... після того як це було тобою написано, а мною прочитано, то тепер мій накурєний вдюдю (це важливо зазначити!) мозок, не маючи підстав і сили волі щоб відмежуватись від окреслених тобою тез, розпочинає вивчення цього питання, а саме - наявності в мене таких бажань з подальшим розглядом перспектив його реалізації в майбутньому.

наступний раз як шось таке писатимеш, то будьласка, прикрий спойлером чи шо. бо ну його нахуй про таке міркувать серед ночі, ще й зненацька. заздалегідь дякую за розуміння.

ну знаэш... після того як це було тобою написано, а мною прочитано, то тепер мій накурєний вдюдю (це важливо зазначити!) мозок, не маючи підстав і сили волі щоб відмежуватись від окреслених тобою тез, розпочинає вивчення цього питання, а саме - наявності в мене таких бажань з подальшим розглядом перспектив його реалізації в майбутньому.

наступний раз як шось таке писатимеш, то будьласка, прикрий спойлером чи шо. бо ну його нахуй про таке міркувать серед ночі, ще й зненацька. заздалегідь дякую за розуміння.
IMG_20250324_201943_768.jpg

відпустка типу, але зараз пиздуватиму сначала на вокзал а потім в електроні в рідний Ніжин, стригтись і йти в ертецекатаеспе вияснять схуялі термін бронювання мені скоротили до після-післязавтра хоча мало будь до серпня, як вказано у документі

відпустка типу, але зараз пиздуватиму сначала на вокзал а потім в електроні в рідний Ніжин, стригтись і йти в ертецекатаеспе вияснять схуялі термін бронювання мені скоротили до після-післязавтра хоча мало будь до серпня, як вказано у документі
Відпишись нехай статус твій знімуть.

Назад
Зверху Знизу