ну знаэш... після того як це було тобою написано, а мною прочитано, то тепер мій накурєний вдюдю (це важливо зазначити!) мозок, не маючи підстав і сили волі щоб відмежуватись від окреслених тобою тез, розпочинає вивчення цього питання, а саме - наявності в мене таких бажань з подальшим розглядом перспектив його реалізації в майбутньому.Хотели бы поводить своим упругим членом по его отбеленному anal?
Теперь есть такая возможность!
ну знаэш... після того як це було тобою написано, а мною прочитано, то тепер мій накурєний вдюдю (це важливо зазначити!) мозок, не маючи підстав і сили волі щоб відмежуватись від окреслених тобою тез, розпочинає вивчення цього питання, а саме - наявності в мене таких бажань з подальшим розглядом перспектив його реалізації в майбутньому.
наступний раз як шось таке писатимеш, то будьласка, прикрий спойлером чи шо. бо ну його нахуй про таке міркувать серед ночі, ще й зненацька. заздалегідь дякую за розуміння.
ПрикольненькоТеперь есть такая возможность! Роналду стал новым персонажем игры FATAL FURY дата выхода 24 апреля 2025 года
На Площі Ринок у 2028 році поставлять манекен у вигляді Христини Роналдувсю жизнь чекав на таку вазможность
На Площі Ринок у 2028 році поставлять манекен у вигляді Христини Роналду
Круто крутоТеперь есть такая возможность! Роналду стал новым персонажем игры FATAL FURY дата выхода 24 апреля 2025 года
Sexy ава у тебя, броКруто круто
За тебя понесло старый ты что кексу изменяешь?Sexy ава у тебя, бро
Напиши номерок, может встретимся как-то
Только не говори ему, ему итак не просто сейчасЗа тебя понесло старый ты что кексу изменяешь?
Забыл что ли Я конспектирую всё)))
відпустка типу, але зараз пиздуватиму сначала на вокзал а потім в електроні в рідний Ніжин, стригтись і йти в ертецекатаеспе вияснять схуялі термін бронювання мені скоротили до після-післязавтра хоча мало будь до серпня, як вказано у документі7:04
Good Nightmy friend
Відпишись нехай статус твій знімуть.відпустка типу, але зараз пиздуватиму сначала на вокзал а потім в електроні в рідний Ніжин, стригтись і йти в ертецекатаеспе вияснять схуялі термін бронювання мені скоротили до після-післязавтра хоча мало будь до серпня, як вказано у документі
я охуїваю, це з яких пір чайкам в резерві+ термін бронювання пфдрізають. це мабуть шось на днях, якусь нову постанову приняли?Відпишись нехай статус твій знімуть.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.