Гугл каже, що це зветься, як трихотіломанія. Мені здається, що схожою психосимптопатикою страждає багато людей, особливо, в ці тривожні для нас дні. Напевно що добра половина знайомих гризе нігті, чим і я сам безперервно займаюсьТолько я болею какойто-то аномальной хуйней, наслаждаясь вырыванием волос и любых мест?
я вырвал себе пол бороды, это пиздец какой=то *неосознано)Гугл каже, що це зветься, як трихотіломанія. Мені здається, що схожою психосимптопатикою страждає багато людей, особливо, в ці тривожні для нас дні. Напевно що добра половина знайомих гризе нігті, чим і я сам безперервно займаюсь
Сильно тривожишся?я вырвал себе пол бороды, это пиздец какой=то *неосознано)
дело в том, что я даже не понимаю когда испытываю чувство тревоги, просто заметил что последние пол года, появилась привычка вырывать по волоску из бороды, потом начал усы ( тупо Гитлером стал, везде вырвал по центру не рву... бред... звучит как бред, но это и правда какой-то бред, рвать волосы на себе, при то что это не особо приятно, но какойто кайфСильно тривожишся?
Може б спробувати якихось транквілізаторів пропити - цілком можливо, що попустить тимчасово цим займатися. Нігті у мене якраз відростають в періоди, коли вживаю "спокійні" драгси)
какойто кайф
Так одні ж плюси блін!!Гитлером стал
Навряд чи ці шарлатани чимось можуть допомогти. Скоріше уже до психіатра, якщо реально надокучає, це ж точно симптом неврозної психіатрії. Навіть далеко ходити не потрібно, у нас тут на форумі є свій спеціонал, можеш спробувати звернутисямне шо к психологу надо?
Воспользуйся лазерной эпиляциейТолько я болею какойто-то аномальной хуйней, наслаждаясь вырыванием волос и любых мест?
Повідомлення об'єднано автоматично:
Переглянути вкладення 105779
ну и пошли вы нахуй
буду рвать, рву и рву
Мазохист?Я себе в детстве с головы рвал, так легко рвались приятно было
Я предстовляю как ты потом ходишь после амфитаминавой сесииТолько я болею какойто-то аномальной хуйней, наслаждаясь вырыванием волос и любых мест?
Переглянути вкладення 105779
ну и пошли вы нахуй
буду рвать, рву и рву
Пробуй ещё и уверяю тебя ты почувствуешь облегчение после того как волосы закончатьсяВырвал пучек из жопы кайфа так и не почувствовал
пабрєй жапу андріг,, .
Памахі мнє ірка,.,.,,пабрєй жапу андріг,, .
агнємьотам магу пабріть,, .Памахі мнє ірка,.,.,,
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.