• ⬇️SHOPSTARSHOP⬇️ Клады 🔹 Отправки в день оплаты!📦 Качество 🔥 Контакты: @shopstarshop7
  • ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ
  • ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

• Маркетплейс в Telegram:🚪DOORS

Всемирному дню сна посвящается

Ага.А то ти не в курсі що якраз саме вночі ти тонеш у вирі думок)і хуй ти їх зупиниш
Я якщо без теліка засинаю то заставляю себе не думати і тоді зразу засинаєш
Якщо з Телеком то слухаю телік і так засинаю
Да не думати тяжко

Если есть негативные предпосылки - оно и заепует по ночам, мешая уснуть.
Больше пофуизма, максимум, переключаться мысленно на что угодно приятное, а не то, что завтра ожидает - оно от тревоги.
Тревога, кстати, бывает как негативная, так и позитивная.
За негативную рассказывать не буду, и так всем известно, но позитивная то же самое по сути, например сюрприз или перед днюхой в детстве в предвкушении подарков - тоже тревога, но позитивная.

Люблю спати але не завжди виходить швидко заснути.Буває часами кручусь в ліжку.Про рослабити обличчя це прям як картинка про сутулість, одразу вирівнюєшся(але не надовго))так і з обличчям.Я починаю розуміти коли точно засинаю це коли починаю про щось думати але не напружено і потім ці думки починають візуалізуватись і чимось стає схоже на відоси згенеровані ШІ.Це ще не сон так як я можу спокійно відкрити по бажанню очі.Потім наступає той момент коли тебе наче не стає(мені здається так виглядає смерть)а вже потім починаються сни.Якось так🤷‍♂️
Какие вы тут старички 🤣

Плохую погоду и бури лучше сразу слать нафуйййййй, иначе это заведомое программирование на негатив.

Назад
Зверху Знизу