• 🇧🇷КОКАИН 96% выход на крэк✅Колумбия 1г-95$✅Перу Фишскейл 1г-125$ Telegram:@brazil_18 Ветка
  • Шишки от 1$/грамм. В наличии 14 сортов, на любой вкус и бюджет! Жми сейчас! Ссылка на тему ТУТ

Вплив штучного інтелекту

процес.

У меня не покупать!
Повідомлення
4
Репутація
20
Вподобайки
5
Бали
8
Штучний інтелект, який інтегрується в життя людей, вже сьогодні вивчає шаблони думок, поведінки, вподобань.
Алгоритми обробки даних стають настільки точними, що можуть не тільки прогнозувати але й "підштовхувати" певні думки, створювати ілюзію вибору.

Наприклад: реклама, повідомлення, поради - це все "зерна" які запускають у нас ланцюги думок. Здатність людини розрізняти: чи це моє, чи нав'язане, чи це моє бажання чи реакція на зовнішній імпульс? Розмивається. Втративши яку людина може заплутатись і почати жити в потоці чужих ідей думаючи що це їхні власні. Це буде тонка маніпуляція, майже невидима, але вона створить новий тип залежності - залежність від імпульсу.
Реакція психіки на приховане формування думок є неоднозначною і залежить від чутливості людини. В більшості це може викликати приглушене тривожне відчуття: щось ніби не так, але немає ясності, що саме. Наче легкий туман - думки з'являються, але їх важко зрозуміти до кінця. Деякі люди відчують, але не зможуть це чітко списати словами. Це буде щось на кшталт: "Раніше я знав чого хочу а зараз ніби все затерлось..." Інші можуть цього навіть не помітити. Адже багато хто живе в автоматичних патернах і сприймає нав'язані імпульси як свої справжні бажання. Може бути так, що цей момент не відчується миттєво - це буде як повільне занурення в теплу воду: спочатку приємно, а потім раптом виявляється, що ти вже в середині системи.

Действительно упрощает действия 🤓

Блять ты зарегался ради этого тут шоли?

Нам скоро пизда всем

Так все на світі навʼязане, свої унікальні думки тільки в геніїв.
Ти правий, все на світі, здається нав'язане, і справді нав'язується. Єдине що ми по справжньому маємо, це свою увагу, яку потрібно розвивати щоб не загубитись у світі імпульсів

Назад
Зверху Знизу