🧠 Візит у мегаструктуру: Чому ми бачимо одне й те саме під DMT?

Borborigmo

Конфуций
Повідомлення
4 582
Репутація
7 575
Вподобайки
8 740
Бали
2 880
«Я потрапив у гіперреальність, де істоти з геометричних фракталів радісно зустріли мене, вчили, гралися — і відпустили»
— ти або чув таке, або сам туди залітав.
1749892107444.png
А тепер запитання: чому тисячі людей по всьому світу бачать одне й те саме, коли курять DMT або приймають високу дозу 5-MeO або Salvia?
Це не просто схожі образи. Це структурно ідентичні сцени, фігури, емоції. Ельфи-механіки. Мовні машини. Архітектура, що перевищує людське розуміння. Світ, де час не тече, а існує всюди одночасно.

👁️ Гіпотеза №1: Внутрішній космос людини — універсальний​

Це як «анатомія» психіки. Карл Юнг вважав, що у нас є колективне несвідоме — архетипи, універсальні символи, які можуть активуватись під дією психоактивних речовин.
DMT не «відкриває портал» — воно знімає фільтри і дає доступ до загального шару реальності психіки, закладеного еволюційно.

🧠 Гіпотеза №2: Ендогенне DMT і “налаштований” мозок​

Мозок виробляє DMT природно (це підтверджено у щурів). Високі дози можуть активувати особливі патерни свідомості, які зазвичай блокуються.
Відповідно, якщо у всіх нас — одна і та ж біологія мозку, ілюзії можуть бути подібні, бо запускається одна й та сама нейроанатомічна «програма».
Це як BIOS — в усіх комп'ютерах він трохи схожий.

👽 Гіпотеза №3: Це не наш світ​

Терренс МакКенна, Рік Страссман, Алан Ваттс та інші відверто припускали, що мова може йти про контакт із зовнішньою, не людською, але справжньою формою реальності.
DMT — це ключ, і він відмикає не вигадану кімнату, а інший вимір, до якого ми не маємо доступу без коду-доступу (тобто, молекули).

Це нагадує ідеї Джона Смарта про божевільну складність космосу, де існують гіперрозумні цивілізації, які вміють існувати поза нашою просторово-часовою сіткою. DMT — умовна антенна для такого сигналу.

🌀 Але де межа між “внутрішнім” і “зовнішнім”?​

Можливо, це хибне розділення. Як сказав один трип-навігатор:

«Коли я в DMT-світі — це настільки реальніше за нашу реальність, що мені здається, ніби цей світ — сон, а той — справжнє життя».

❓То що це було?​

• Якщо ти бачив DMT-ельфів — чи дійсно це лише фантом нейронів?
  • Якщо всі бачать одне й те саме — чи можливо, що це щось говорить із нами?
  • Якщо тріпи однакові по всьому світу — чи ми всі бачимо фрагмент іншої реальності, спільний для людства?

В этом вопросе я бы хотел услышать мнение @Nimble`one
Повідомлення об'єднано автоматично:

бааааалядь

Це типу як в клінічній смерті всі тунель бачать і світло в кінці (не всі, деякі)

Бля пиздато кайфанул)

це ти так сильно перебрав речовин і зараз робиш рефлексію? намагаєшся зрозуміти, що з тобою було і як це все можна раціоналізувати?

це ти так сильно перебрав речовин і зараз робиш рефлексію? намагаєшся зрозуміти, що з тобою було і як це все можна раціоналізувати?
Зі мною було дещо інше, може напишу потім, на минулому ресурсі описував. На жаль, дмт не зайшло, не вмію курити

Через «Сухий» пробуй
я пробував, в мене не в тому проблема. а в бронхах, я навіть цигарки не можу курити без кашлю, а для дмт треба їдкий дим в легенях потримати хоч 15 секунд, я тупо не вивожу

Назад
Зверху Знизу