XTC фіолетові Maserati від Грибенка

Просто_Папа

Мудрец
Повідомлення
2 456
Вподобайки
2 960
Репутація
2 999
Бали
1 730
Спробувавши дійсно якісні суцвіття від Грибенка, згодом до мене надійшла пропозиція на тестування МДМА у вигляді таблетки фіолетового кольору з логотипом автомобільної марки Maserati з якісним відтиском.

Адреса на магаз. https://labrc.name/forums/AGribenko/

1000002598.jpg

1000002599.jpg
Вигляд пігулки. Овальної форми, фіолетова таблетка. З одного боку є логотип славетної автомарки, з іншого підпис Maserati та напис 300 Мг, що не завжди є правдою, але близько до істини. Тут нормально начинки в середину поклали.

Про стелс я вже казав, що він є.

Звичайно екстазі часто вживати не вийде, але раз на тиждень ще можна тримати толерантність на гідному рівні. Я перевіряв- бере так само. Але навіть маленький марафон на два дні може в нуль посадити дію багатьох речовин, особливо мене спіди вже не беруть після МДМА. Хоча поки молодий може воно й нормально, особливо сердечний м’яз тренується. А так МДМА не виявляє токсичної дії на серце взагалі ніякої. Хоча при передозуванні може підвищитись тиск, а це небезпечно.

Тож пігулка в моїх руках і спершу я відкушую рівно половинку, у роті тає. І я ковтаю віолетову воду. Розуміючи через 15 хвилин, що колеса с 22го року вже не беруть по одному, беру себе в руки і ковтаю другу частину, як квас зайшло після жаркої ночі с кралею.

21.00 Дивлячись на те, що першу половинку я котнув близько восьмої, то мене потроху начало ліпити ніби того сніговика, що підтаює. Але підтає потроху, так ніби під нуль. В цей раз я знову гуляю зі своєїю жінкою по парку. І розумію, що бере смачно. Звичайно вона спалила мене і образилась трохи. Але я запропонував її провести до хати, де живемо. І вона сказали, що я хворий і її можуть вкрасти. Ми гуляли, але трохи по одинці. Добре, що темніє. Контрольовано, все на місці. Що дивно, коли нікто не дивиться, ніби більше поринаєш у це МДМАшне небуття, бо коли люди поруч, то ніби і все. Я ж кажу класно і контрольовано.

22.00 Восьмий Маріо Карт зайшов, але виграти я не зміг усі заїзди, бо на поворотах ніби засмоктує у ями. Дія екстазі у розпалі. Комфортно будь де, легко знайти цікаве заняття. Хоча не дивлячись на значні потовиділення добре себе почуваю, особливо прохолодно і класно на балконі під новим аудіо треком.

23.00. Потроху спадає дія. Зазвичай вживаю траву на першій годині. Але для чистоти спромігся на банку лише під кінець. Вирівняло і додало смаку. Хоча маріхуана і маскує ефекти МДМА, але всеодно грає лише на задньому фоні. Тому, якщо від МДМА вас мутить, то маріхуана- це вихід для фанатів душевного спокою чи поціновувачів танців.

24.00 П’ю чай та йду спати.

Зранку бадьорий і свіжий пішов на працю, підтримавши день смачною та запашною банкою.
Висновок. ЦЕ МДМА оригінальне. В таблі можливо і є ті 300.

Останнє редагування:
Дякую за репорт )) Радий що сподобалося :)

Назад
Зверху Знизу