Сильно, став би на пробу вашого ТГК вейпу для самопізнання та розширення межі розуміння навколишнього світу.
Приклад тріп репорту, мало, але зі смаком.
ТРІП-РЕПОРТ АМФЕТАМІНУ від невідомого секті магазину. Вітаю сектанти! 1) Хочу поділитися своїм досвідом вживання амфетаміну Неймовірної очистки, кристалічний, білосніжний порошок з мінімальним вмістом вологи. ЦІНА. 1000ГРН(24$USDT)/1.5грами Порошок не сухий, але я б сказав дуже приємний...
labrc.name
Мої щирі ВІТАННЯ сектанти! Сьогодні, після ряду випробувань, вдалося отримати посилку, та з Божою допомогою приготувати Йоккі-японський десерт з рисового борошна. Отже до справи, коротко та по суті без води, щоб не віднімати ваш дорогоцінний час, поїхали! СБ. 05.04.2025р. 12:00 СТАРТ...
labrc.name
10.04.2025. Продавець: Erebus Посилка важка ,розмір малий. Стелс дуже поганий, від слова зовсім, не відповідає опису. Фото упаковки Герметична, при відкриванні СИЛЬНИЙ запах каннабісу, солодкий, тропічний, з нотками сиру. Вигляд суцвіття смолянистий та щільній , колір листя мутно...
labrc.name
Маю великий досвід вживання марихуани, лсд, екстазі, амфетаміну. Великий шанувальник вашого магазину, мав діло з вашою продукцією, як ніхто інший.