⌬ Відгуки ⌬ Тріп-репорти ⌬ Побажання

Посылочка получена)
Все ровно!
Стелс в порядке.
Два зипа, недовес 0.05(думал честно говоря, что за задержку подкинут чтоб не будь)
Органолептика:
Крупнодисперсные камни, прозрачные, без запаха, не то, что, я обычно привык видеть под Д-мет(не тающий мокрый сахар) но, соответствует заявке на фото.
Посему я полетел; дали буде….
IMG_2095.jpeg
IMG_2096.jpeg
IMG_2097.jpeg
Всем спасибо, быть добру)

Позавчера сделала заказ впервые у ребят )
Стелс - 10/10, приятный был подгон от ребят
Очень оперативно и быстро, отвечают тоже быстро и помогают с вопросами!
Желаю удачи и продвижения !)

Позавчера сделала заказ впервые у ребят )
Стелс - 10/10, приятный был подгон от ребят
Очень оперативно и быстро, отвечают тоже быстро и помогают с вопросами!
Желаю удачи и продвижения !)
Вот это фидбек, когда хорошо - тогда хорошо)

Магазин як завжди кращий з кращих в всіх аспект.
Оператор завжди швидко відповідає, ніяких затримок, швидка відправка, стелс супер.
Все дуже відповідально.
Однозначно рекомендую.

Товар теж на висоті, величезні кристали мдма 😇.

Якщо хтось пише про недовіс то треба нормальну вагу купляти. Як взагалі вага може показувати 0.00 г якщо там лежить зіп 🤦🏻?IMG_6440.jpeg

Успехов магазину! Попробовал бы чичу отсюда!

• Вподобайка
Реакції: Tool
Капец ты канешно Вася
Кладешь зип, он вешает 0.42гр, нажимаешь кнопку Тара, и появляется 0
Затем кладешь такой же зип со Стафом, и получаешь вес, прикинь?!)
Натупив блеть 🤷🏻‍♂️. В будь якому випадку магазин один з кращих по роботі

Мефедрон, не якісний, кристалічний порошок білого кольору, але нічого спільного з настоящим мефедроном не має. Де ейфорія, де ефект розслаблення який дарує мефедрон. Жілію що тут зробив покупку

Мефедрон, не якісний, кристалічний порошок білого кольору, але нічого спільного з настоящим мефедроном не має. Де ейфорія, де ефект розслаблення який дарує мефедрон. Жілію що тут зробив покупку
Добрий день. На меф хороші відгуки, можливо у вас високий толер. Написав вам в особисті для прояснення ситуації

Пс. Зі слів оператора, спочатку кліент просив пробу, після чого його коментар видалили, бо не по темі. Також він зсилається на коментар іншого клієнта, якому помилково пришов амф і він сплутав його з мефом (питання вирішено). Це виглядає як спекуляція або негатив в бік магазину. Якщо відкинути такі припущення, то залишається лише високий толер

Останнє редагування:
Добрий день. На меф хороші відгуки, можливо у вас високий толер. Написав вам в особисті для прояснення ситуації
Високий

Пс. Зі слів оператора, спочатку кліент просив пробу, після чого його коментар видалили, бо не по темі. Також він зсилається на коментар іншого клієнта, якому помилково пришов амф і він сплутав його з мефом (питання вирішено). Це виглядає як спекуляція або негатив в бік магазину. Якщо відкинути такі припущення, то залишається лише високий толер
Я не просив пробу я написав чт можна купити, і я його купив просто написав що хочу перевірити меф де було слово за пробу?

Дуже вражений швидкістю доставки! Замовлення оформив і оплатив учора, сьогодні вже отримав. Якби обрав доставку на відділення, то, певно, посилка була б у мене ще до 12. Але забрав із поштомата одразу після sms о першій.
Процес замовлення пройшов легко, хоча оплачував через Binance —а це, скажу відверто, квест не для слабонєрвних, особливо якщо стикаєшся з цим вперше. Оператору окрема подяка: спокійний, терплячий, ввічливий, абсолютно дружній, без жодної агресіі. Пояснив, допоміг, дочекався = сервіс на найвищому рівні.
Товар білосніжний, прозорий, як і має бути. Перевіряв якість — усе ідеально: реакція чітка, зовнішній вигляд бездоганний. Це саме те, що треба. Немає жодних питань тільки задоволення.
Щодо стелсу видно, що над ним постаралися. По факту, половина вартості замовлення, як на мене, пішла саме на нього. воно того варте це рівень

Тепер ви мій постійний постачальник. Якщо хтось ще сумнівається відкиньте всі сумніви. Магазин надійний, сервіс топовий, продукт Х бездоганна. Респектую!

Вкладення

• IMG_1732.jpeg
    IMG_1732.jpeg
    401.4 КБ · Перегляди: 16
Останнє редагування:
  • Вподобайка
Реакції: Chris Partlow

Chris Partlow

Балів: 30
    Дякуємо за відгук, раді співпрацювати 🤝
Дуже вражений швидкістю доставки! Замовлення оформив і оплатив учора, сьогодні вже отримав. Якби обрав доставку на відділення, то, певно, посилка була б у мене ще до 12. Але забрав із поштомата одразу після sms о першій.
Процес замовлення пройшов легко, хоча оплачував через Binance —а це, скажу відверто, квест не для слабонєрвних, особливо якщо стикаєшся з цим вперше. Оператору окрема подяка: спокійний, терплячий, ввічливий, абсолютно дружній, без жодної агресіі. Пояснив, допоміг, дочекався = сервіс на найвищому рівні.
Товар білосніжний, прозорий, як і має бути. Перевіряв якість — усе ідеально: реакція чітка, зовнішній вигляд бездоганний. Це саме те, що треба. Немає жодних питань тільки задоволення.
Щодо стелсу видно, що над ним постаралися. По факту, половина вартості замовлення, як на мене, пішла саме на нього. воно того варте це рівень

Тепер ви мій постійний постачальник. Якщо хтось ще сумнівається відкиньте всі сумніви. Магазин надійний, сервіс топовий, продукт Х бездоганна. Респектую!
Що замовляв?

Замовляв декілька разів мяу - найкращий відгук про якість. Порівняно з іншими варіантами - дуже зайшло що не було ніякого жорсткого "ацетону".

Доставка на чудовому рівні - замовлення ввечері - відправлення на наступний день - все чітко як годинник. Стелс останній раз був крутий - не буду називати що щоб не палити але 1) в хозяйстві знадобиться 2) реально як товар з магазина я й сам не зразу вкурив де лежить, вже почав думати що це посилки переплуталі і реально відправили чиюсь покупку )) і це на малому замовленні )

Назад
Зверху Знизу