• ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ
  • ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Бля під рукою чи в холодильнику...під рукою член і яйця амв холодильнику ковбаса і помідори
Якщо є гірчиця, мішай з кетчупом листок салату трішки спецій хмелі сунелі підійдуть. Можна маселка для ситості та м'якого смаку помідорку на листя салату, звергу два три тоненьких слайси ковбаски з жиром, помазку з гірчиці та кепчуку тонким ледь помітним шаром. Купований нарізний батон. Спеції на листя салату.
Повідомлення об'єднано автоматично:

А тобі чек мета приїхав уже від міністерства?
Ні, були затримки. Я мет не брав, СУКА НЕ ЗНАЮ ЧОГО, але взяв класику, АМФЕТАМІН ВІД ПРОФЕСОРА

Яким там медом так ото камсою хіба пахне якщо молоде

Якщо є гірчиця, мішай з кетчупом листок салату трішки спецій хмелі сунелі підійдуть. Можна маселка для ситості та м'якого смаку помідорку на листя салату, звергу два три тоненьких слайси ковбаски з жиром, помазку з гірчиці та кепчуку тонким ледь помітним шаром. Купований нарізний батон. Спеції на листя салату.

Ні, були затримки. Я мет не брав, СУКА НЕ ЗНАЮ ЧОГО, але взяв класику, АМФЕТАМІН ВІД ПРОФЕСОРА
Від якого ще професора)))

Тож казали любиш медок люби м холодок... Тюлька звичайна, класичного посолу

Не знаю, але ти мені на когось схожий де ноунейм

Камса, це молоко бика? Боя вже забув

ЄТО слржна пан1маєш?)))
Молоко бика це сперма. А камса це маленька рибка така до картоплі в мундирі заходе класно

Камса, це молоко бика? Боя вже забув

ЄТО слржна пан1маєш?)))
На реактивному топливі АМФЕТАМІН ПРОБУВАВ, МИ ЙОГО ЗВЕМО «АРМЄЙКА» — НАДАЄ КРИИИЛАА

Ой ви гурмани, свіже сало і картопля в мундірах оце да і хліб житній

Не знаю, але ти мені на когось схожий де ноунейм
Всм?

50 грам крижаної

Сало дороге, жалко свинку. От на передову не шкода, а сам не вкушу

Ага на злодію шапка горить

Фанати м'яча

Тобто цьому 24 а тому 27
Навіщо вік, це всього лиш число, ви загляньте глибше в ДУШУ

На мінімалках

Числа по всюди немов матриця ритми це Ра два три чотири, армія це раз два три чотири. Дії план методи все має цілі числа. Так нудно, навіть повітря має швидкість. Ці числа вже набридли

Циклічність, штука проста

🌶️❄️

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу