• ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Хоча хай буде, розкажу свій тріп.
Прийняв з водного пілотний напас
Все що встиг побачити міджрорно, взрпитися за машину відчути метал рукою, мене притримав кент, щоб голову не розбив. І я перемістився в СЕПІЮ, відчував все в радіусі 5 метрів кожен камінець кожну тріщину, все було як у матриці, але чорно біло сіре. Короче пролежав хв 15 думав що помер. Бачив стіни все що на них висіло, доі можу згадати де ключі стояли в гаражі де впав міджорно, але я зовсім не відчував присутність кента, таке враження що залишився тільки я техніка та простір... Було веселе мені було страшно, але дуже сподобалося
Повідомлення об'єднано автоматично:

ДЕСМОКОЛ, ТОПП ТІЛЬКИ ТРЕБА ОРИГІНАЛЬНИЙ ЗНАЙТИ - ХАРКІВ ФОРЕВА🩵🩵🩵
А згадав відчував вібрації кожного камінця кожної залізної техніки, я був немов АВАТАР

Дуже люблю це аніме, реально топ, особливо ЗЕМЛЯ, СЛІПУ ДІВЧИНКУ

🐬🐬🐬

Як не нарики то збочинці

КИТАЙ СИЛА ПРАВДА У ІСТОРІЇ 🫰

Шутка бро, хоть это дермо хватило ума не пробовать и щас точно не стану но спасибо за название)
Ну я взуття клеяв навіть маска не допомогла, жтириит як амфетамін тільки ніжніше...

Помню футбик катали и на ворота всегда Бодю ставили бо тот с кульком клея не мог нормально бегать

Ідіть на роботу, я вже поняв нунейм

Як не нарики то збочинці
Хто такий збочинець?

Помню футбик катали и на ворота всегда Бодю ставили бо тот с кульком клея не мог нормально бегать
Угагагаггаа сука ранив))))

Ну от і порішали

Рано, ше 51 мин до роботы
Бідося, візьми з собою похавать головне щоб не був голодний, хочеш йобну тобі рецепт з того що ти маєш бутерброди?

Я не збочинець, альоу

Йобни краще соточку і спати лягай

Бідося, візьми з собою похавать головне щоб не був голодний, хочеш йобну тобі рецепт з того що ти маєш бутерброди?

Я не збочинець, альоу
А бутерброди із ніхуя є рецепт?

PentaGramma ,тобі теж оачбокс до школи скласти кажи що маєш під рукою в холодильнику

А бутерброди із ніхуя є рецепт?
Вода, мука, сіль цукор. Мішаєш. Маєш пасту, можна запекти можна зварити будуть галушки можна на пару будуть ньоокі

У меня свободный график, могу когда хочу домой уехать, могу вообще не выйти если бабки не надо

Бля під рукою чи в холодильнику...під рукою член і яйця амв холодильнику ковбаса і помідори
Ах ты старый збочинець

Отак а я вже забув як піся пахне

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу