В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Рано, ше 51 мин до роботы
Бідося, візьми з собою похавать головне щоб не був голодний, хочеш йобну тобі рецепт з того що ти маєш бутерброди?
Повідомлення об'єднано автоматично:

Я не збочинець, альоу

Йобни краще соточку і спати лягай

Бідося, візьми з собою похавать головне щоб не був голодний, хочеш йобну тобі рецепт з того що ти маєш бутерброди?

Я не збочинець, альоу
А бутерброди із ніхуя є рецепт?

PentaGramma ,тобі теж оачбокс до школи скласти кажи що маєш під рукою в холодильнику

А бутерброди із ніхуя є рецепт?
Вода, мука, сіль цукор. Мішаєш. Маєш пасту, можна запекти можна зварити будуть галушки можна на пару будуть ньоокі

У меня свободный график, могу когда хочу домой уехать, могу вообще не выйти если бабки не надо

Бля під рукою чи в холодильнику...під рукою член і яйця амв холодильнику ковбаса і помідори
Ах ты старый збочинець

Отак а я вже забув як піся пахне

Бля під рукою чи в холодильнику...під рукою член і яйця амв холодильнику ковбаса і помідори
Якщо є гірчиця, мішай з кетчупом листок салату трішки спецій хмелі сунелі підійдуть. Можна маселка для ситості та м'якого смаку помідорку на листя салату, звергу два три тоненьких слайси ковбаски з жиром, помазку з гірчиці та кепчуку тонким ледь помітним шаром. Купований нарізний батон. Спеції на листя салату.

А тобі чек мета приїхав уже від міністерства?
Ні, були затримки. Я мет не брав, СУКА НЕ ЗНАЮ ЧОГО, але взяв класику, АМФЕТАМІН ВІД ПРОФЕСОРА

Яким там медом так ото камсою хіба пахне якщо молоде

Якщо є гірчиця, мішай з кетчупом листок салату трішки спецій хмелі сунелі підійдуть. Можна маселка для ситості та м'якого смаку помідорку на листя салату, звергу два три тоненьких слайси ковбаски з жиром, помазку з гірчиці та кепчуку тонким ледь помітним шаром. Купований нарізний батон. Спеції на листя салату.

Ні, були затримки. Я мет не брав, СУКА НЕ ЗНАЮ ЧОГО, але взяв класику, АМФЕТАМІН ВІД ПРОФЕСОРА
Від якого ще професора)))

Тож казали любиш медок люби м холодок... Тюлька звичайна, класичного посолу

Не знаю, але ти мені на когось схожий де ноунейм

Камса, це молоко бика? Боя вже забув

ЄТО слржна пан1маєш?)))
Молоко бика це сперма. А камса це маленька рибка така до картоплі в мундирі заходе класно

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу