В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Ну це вже складно, справді мистецтво, не дивно що гідропоніка, та індіка дорозі, більше енергії отримують, але вони ж штучні, тупо ніби під вакуумом, в житті зовсім інше
В житти дичка вырастет и не напрет только горло подрочишь

🤩🤩🥳🥳🌞
Повідомлення об'єднано автоматично:

Я мав на увазі ЧІЛЛ, Т9 ,зараза підловив
Да продавці, місцевих районів, це творці, я от чув альберта Ейнштейна слова ось які "творіння-це гра інтелекту"

В житти дичка вырастет и не напрет только горло подрочишь
Я б так не сказав, повторюсь висота над рівнем моря клімат, температура, час освітлення, сорт, добриво, вологість, субстрат, бро це мистецтво

НукленонНуклеон це ти?

Да, ночь нюхал и пару раз курил но не мое, стремно таким остаться
Та було, це ж сіль тупо дизайнерський наркотик, якби ви спробували справжню альфа пап, скоріше за все після першої дози навіть, 0.05 вже би відкинулися. Це таке зло шо ну його нахуй, я пробував справжню альфу від професора. Бро ну його в попу💩це ще те гіменце

Ох і наркомани

Та було, це ж сіль тупо дизайнерський наркотик, якби ви спробували справжню альфа пап, скоріше за все після першої дози навіть, 0.05 вже би відкинулися. Це таке зло шо ну його нахуй, я пробував справжню альфу від професора. Бро ну його в попу💩це ще те гіменце
Это как раз альфа сейчас, та дичь шо в начале была называют ензо

Это как раз альфа сейчас, та дичь шо в начале была называют ензо
Зараз ще альфи немає бро розмова червона зелена синя альфа ти серйозно?))0

Ну як сказати Дизайнерську, справжню китайську ні

Я в школе норм оттопырился на нем, хорошо что запретили, потом на форумах опять нашел но уже не сильно жестил)

Зараз ще альфи немає бро розмова червона зелена синя альфа ти серйозно?))0

Ну як сказати Дизайнерську, справжню китайську ні
То дорогого варте китайська спайс тупо пізлец, там ще треба вгадати яку покурити бо різна піпець, вся таблиця Менделєєва

Я в школе норм оттопырился на нем, хорошо что запретили, потом на форумах опять нашел но уже не сильно жестил)
Та я ще пам'ятаю історії як в нас в аптеках під виглядом чаю продавали в пакетиках з оком

РА🕵️

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу