• ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ
  • ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Да, ночь нюхал и пару раз курил но не мое, стремно таким остаться
Та було, це ж сіль тупо дизайнерський наркотик, якби ви спробували справжню альфа пап, скоріше за все після першої дози навіть, 0.05 вже би відкинулися. Це таке зло шо ну його нахуй, я пробував справжню альфу від професора. Бро ну його в попу💩це ще те гіменце

Ох і наркомани

Та було, це ж сіль тупо дизайнерський наркотик, якби ви спробували справжню альфа пап, скоріше за все після першої дози навіть, 0.05 вже би відкинулися. Це таке зло шо ну його нахуй, я пробував справжню альфу від професора. Бро ну його в попу💩це ще те гіменце
Это как раз альфа сейчас, та дичь шо в начале была называют ензо

Это как раз альфа сейчас, та дичь шо в начале была называют ензо
Зараз ще альфи немає бро розмова червона зелена синя альфа ти серйозно?))0
Повідомлення об'єднано автоматично:

Ну як сказати Дизайнерську, справжню китайську ні

MDPV

Я в школе норм оттопырился на нем, хорошо что запретили, потом на форумах опять нашел но уже не сильно жестил)

Зараз ще альфи немає бро розмова червона зелена синя альфа ти серйозно?))0

Ну як сказати Дизайнерську, справжню китайську ні
То дорогого варте китайська спайс тупо пізлец, там ще треба вгадати яку покурити бо різна піпець, вся таблиця Менделєєва

Я в школе норм оттопырился на нем, хорошо что запретили, потом на форумах опять нашел но уже не сильно жестил)
Та я ще пам'ятаю історії як в нас в аптеках під виглядом чаю продавали в пакетиках з оком

РА🕵️

Ларбочки курили пеньочки

Ну бізнес потужний був добре що прикрили
Спасли поколение можно сказать, у нас в школе даже третьекласники курили

И клей раньше был хороший, жаль не успел попробовать

Хоча хай буде, розкажу свій тріп.
Прийняв з водного пілотний напас
Все що встиг побачити міджрорно, взрпитися за машину відчути метал рукою, мене притримав кент, щоб голову не розбив. І я перемістився в СЕПІЮ, відчував все в радіусі 5 метрів кожен камінець кожну тріщину, все було як у матриці, але чорно біло сіре. Короче пролежав хв 15 думав що помер. Бачив стіни все що на них висіло, доі можу згадати де ключі стояли в гаражі де впав міджорно, але я зовсім не відчував присутність кента, таке враження що залишився тільки я техніка та простір... Було веселе мені було страшно, але дуже сподобалося

Спасли поколение можно сказать, у нас в школе даже третьекласники курили

И клей раньше был хороший, жаль не успел попробовать
ДЕСМОКОЛ, ТОПП ТІЛЬКИ ТРЕБА ОРИГІНАЛЬНИЙ ЗНАЙТИ - ХАРКІВ ФОРЕВА🩵🩵🩵

Ох ви тріполови

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу