Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$
Та було, це ж сіль тупо дизайнерський наркотик, якби ви спробували справжню альфа пап, скоріше за все після першої дози навіть, 0.05 вже би відкинулися. Це таке зло шо ну його нахуй, я пробував справжню альфу від професора. Бро ну його в попуце ще те гіменце
Та було, це ж сіль тупо дизайнерський наркотик, якби ви спробували справжню альфа пап, скоріше за все після першої дози навіть, 0.05 вже би відкинулися. Це таке зло шо ну його нахуй, я пробував справжню альфу від професора. Бро ну його в попуце ще те гіменце
Хоча хай буде, розкажу свій тріп.
Прийняв з водного пілотний напас
Все що встиг побачити міджрорно, взрпитися за машину відчути метал рукою, мене притримав кент, щоб голову не розбив. І я перемістився в СЕПІЮ, відчував все в радіусі 5 метрів кожен камінець кожну тріщину, все було як у матриці, але чорно біло сіре. Короче пролежав хв 15 думав що помер. Бачив стіни все що на них висіло, доі можу згадати де ключі стояли в гаражі де впав міджорно, але я зовсім не відчував присутність кента, таке враження що залишився тільки я техніка та простір... Було веселе мені було страшно, але дуже сподобалося