Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$
По записи от 500 сообщений при том что уже есть коэффициенты за количество тысяч сообщений - точное нет. Точнее будут рулетки и от 500, но в основном планка будет пониже.
Честно - это может быть хуйня. Сейчас начнётся -
- чмых
- Пых
- бык
- нах
- фу
Я имею ввиду что это будет написано в 5 разных сообщениях. И что тогда? А общение ???
Пиздец. Благо я вчера с компа делал, но закрыл хром и удалились только мое описпние вес толле кросстолер, короче начальное описание и фотки. Немного попечалился и начал писать заново. Странно что не сохраняется. Но повезло что такую мелочь только удалил))
Це якісь глюки тут на секті, мене було удалилося редагування....я вийшов перегрузив телефон думаю буду писати знову заходжу а воно все чотко то неможу пояснити!!!
Честно - это может быть хуйня. Сейчас начнётся -
- чмых
- Пых
- бык
- нах
- фу
Я имею ввиду что это будет написано в 5 разных сообщениях. И что тогда? А общение ???
Це якісь глюки тут на секті, мене було удалилося редагування....я вийшов перегрузив телефон думаю буду писати знову заходжу а воно все чотко то неможу пояснити!!!
По записи от 500 сообщений при том что уже есть коэффициенты за количество тысяч сообщений - точное нет. Точнее будут рулетки и от 500, но в основном планка будет пониже.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ganjah.cc Шишки в Києві кладом, доставка по Україні, робота. Подробиці в чаті ТУТ
🇧🇷КОКАИН 96% выход на крэк
✅Колумбия 1г-95$✅Фишскейл 1г-125$ Telegram:@brazil_18Ветка
Сайт використовує файли cookie, які допомагають персоналізувати Ваш контент і зберегти вхід в систему, якщо Ви зареєстровані.
Продовжуючи користуватися цим сайтом, Ви погоджуєтеся на використання нами файлів cookie.